Forum PCLab.pl: Forza 4 pc - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Forza 4 pc

#1 Użytkownik jest niedostępny   FreAzYy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 296
  • Dołączył: So, 05 Gru 15

Napisany 16 Październik 2019 - 18:19

Siemka przeszedlem cala wczewniej na xboxie a teraz chcialbym sie pobawic roznymi autami z racji tego ze sprzedalem xboxa a kupilem kiere na pc to czy jest jakis save gry z 100% ? I troszke kasy na tuningi ?

#2 Użytkownik jest niedostępny   brainq 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7004
  • Dołączył: Pt, 12 Gru 08

Napisany 16 Październik 2019 - 22:28

Jeżeli masz górze cyfrowa wersje to bez problemu ci save importuje na chmurze.

#3 Użytkownik jest niedostępny   FreAzYy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 296
  • Dołączył: So, 05 Gru 15

Napisany 19 Październik 2019 - 16:37

Zobacz postbrainq, o 16 Październik 2019 - 22:28, napisał(a):

Jeżeli masz górze cyfrowa wersje to bez problemu ci save importuje na chmurze.


czyli jakiegoś save nie ma takiego czegos ?

#4 Użytkownik jest niedostępny   brainq 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7004
  • Dołączył: Pt, 12 Gru 08

Napisany 19 Październik 2019 - 16:48

Normalnie jak odpalisz forze 4 na pc to logujesz do konta którego logowałeś z Xbox i będzie synchronizacja save automatycznie.

Oczywiście musisz mieć wersje cyfrową bo wersja z pudełka nie ma takiej opcji.

Ten post był edytowany przez brainq dnia: 19 Październik 2019 - 16:50


#5 Użytkownik jest niedostępny   FreAzYy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 296
  • Dołączył: So, 05 Gru 15

Napisany 19 Październik 2019 - 17:20

Zobacz postbrainq, o 19 Październik 2019 - 16:48, napisał(a):

Normalnie jak odpalisz forze 4 na pc to logujesz do konta którego logowałeś z Xbox i będzie synchronizacja save automatycznie.

Oczywiście musisz mieć wersje cyfrową bo wersja z pudełka nie ma takiej opcji.


to lipa bo miałem pudełko, a jakis save czy cuś ?

bo mam kiere a szczerze nie cchce mi sie od nowa przechodzić przydało by sie kasy i odblokowac wszystkie furki

Ten post był edytowany przez FreAzYy dnia: 19 Październik 2019 - 19:29


#6 Użytkownik jest niedostępny   FreAzYy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 296
  • Dołączył: So, 05 Gru 15

Napisany 21 Październik 2019 - 20:40

da ktoś odpowiedz ? jest jakiś save?

#7 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9604
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 21 Październik 2019 - 21:25

tu chyba wszystko jest w chmurze i nie ma opcji by sobie kogos plik wrzucic i grac.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych