Forum PCLab.pl: Problem z instalacją Krakena x62 v2 - AM4 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Problem z instalacją Krakena x62 v2 - AM4 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   pijacka_czkawka 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 195
  • Dołączył: Pn, 08 Lip 19

Napisany 18 Październik 2019 - 18:58

Witajcie.

Dzisiaj dotarł do mnie Kraken x62 i mam nielada zagwozdkę. Zamiast klasycznego bracketu w zestawie dostałem takie cudo jak na zdjęciu


Jak to zamontować? Dodam że nie mam oryginalnych wsporników z płyty bo poleciały przy montazu Fortisa.

Ten post był edytowany przez pijacka_czkawka dnia: 20 Październik 2019 - 00:45


#2 Użytkownik jest niedostępny   gudik 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 34
  • Dołączył: Wed, 28 Sie 19

Napisany 18 Październik 2019 - 20:45

Na tej stronie skąd pożyczyłeś :) to zdjęcie jest rozwiązanie.

#3 Użytkownik jest niedostępny   pijacka_czkawka 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 195
  • Dołączył: Pn, 08 Lip 19

Napisany 20 Październik 2019 - 00:45

Zobacz postgudik, o 18 Październik 2019 - 20:45, napisał(a):

Na tej stronie skąd pożyczyłeś :) to zdjęcie jest rozwiązanie.


Fakt. Jako ze przepadły mi oryginalne wsporniki to musiałem nabyć nową płytę która posłużyła za dawcę i już bez problemu zamontowałem.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych