Forum PCLab.pl: RAM - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

RAM Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   itis 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: So, 28 Wrz 19

Napisany 21 Październik 2019 - 17:32

witam chicałbym sie dowiezieć czy te 16 gb RAM https://www.euro.com...cB&gclsrc=aw.ds będzie współpracować z tą płytą główną Sprawdź produkt w sklepach (oryginalny link usunięty automatycznie na prośbę sklepu do którego prowadził) z góry dziękuje za odpowiedź

#2 Użytkownik jest niedostępny   xtn 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7319
  • Dołączył: Pt, 28 Lut 14

Napisany 21 Październik 2019 - 17:39

Daj link od www. bo inaczej wycina całość.

#3 Użytkownik jest niedostępny   Makavcio2 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1523
  • Dołączył: Wt, 14 Lis 17

Napisany 21 Październik 2019 - 18:50

Lista wspieranych przez płytę pamięci
Bez sprawdzania można powiedzieć, że tak. Na intelu wszystko działa.
Z wyjątkiem tych pojedynczych kości, które nie wiedzieć czemu nie działają :]

#4 Użytkownik jest niedostępny   itis 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: So, 28 Wrz 19

Napisany 22 Październik 2019 - 19:46

Zobacz postMakavcio2, o 21 Październik 2019 - 18:50, napisał(a):

Lista wspieranych przez płytę pamięci
Bez sprawdzania można powiedzieć, że tak. Na intelu wszystko działa.
Z wyjątkiem tych pojedynczych kości, które nie wiedzieć czemu nie działają :]

a czy 1.35 v i 3000mhz będzie działać bo oto najbardziej się martwię

Ten post był edytowany przez itis dnia: 22 Październik 2019 - 19:47


#5 Użytkownik jest niedostępny   novi 

  • Przebieg i cena do ustalenia.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2658
  • Dołączył: Wt, 03 Lut 09

Napisany 22 Październik 2019 - 19:50

Na tym ramie zależnie od platformy to powinno działać 3600mhz przy 1.35v. Dobrze się ten ram kręci, i jeśli jest możliwość to grzechem jest go nie kręcić. Xmp też powinno działać od strzała, jak na amd to będziesz miał 2933mhz jak Ci nie będzie przeszkadzać . Ale 2 minuty roboty , i możesz go wyżej ustawić.

#6 Użytkownik jest niedostępny   itis 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: So, 28 Wrz 19

Napisany 22 Październik 2019 - 21:16

A ta płyta główna to uciągnie?

#7 Użytkownik jest niedostępny   Ender. 

  • Heatsink Maniac
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 767
  • Dołączył: Wed, 23 Lip 08

Napisany 23 Październik 2019 - 00:27

potrzebujesz najnowszej plyty glownej firmy OPEL

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych