Skocz do zawartości
dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
6 minut temu, Dominix1910 napisał:

gra ktos w party i buguja mu sie dungi? w 4 chcielismy ND zrobic to na wejscie kazdego cofa przed wejscie, a jak udalo sie wejsc to 2 osoby byly razem a 3 byla niby w srodku ale pozostalych nie widziala :D

chyba fala dzisiejszego plebu popsula serwery :D

Dziwne, my przed chwilą zrobiliśmy kilka ND w 4 osoby, bez większych problemów. Raz, tak z godzinę temu nas wyrzuciło z lochu, ale tak w jego połowie.

Edytowane przez Mripper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w końcu się udało zrobić ND w 4 osoby, do tego też butcher sie pojawil, pierwszy raz dla mnie i udalo sie ubic :D 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się ludzie rzucili do grania bo pierwszy raz od czasów bety jestem w kolejce na serwer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o dziwo przez większość dnia nie było kolejek, albo były bardzo małe. Wchodziłem do gry o różnych porach. ;) Możliwe że teraz dopiero się zbierają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

I co najlepsze kolejka zamiast się skracać to  wydłuża :) Chciałem się zalogować 20 minut temu w kolejce miałem czekać 15 min a na chwilę obecną pozostało mi 23 minuty. A faktycznie cały dzień nie miałem problemów.

Edytowane przez Walker1982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem dzisiaj typa jak biegał w kupionej skórce, jeden wielki lol jaka to jest przepaść w porównaniu z tym co biedaki mają :E

Ciekwwe czy w endgame da się jakoś w prosty sposób skompletować jakiś fajny strój 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blizzard wie co robi, każdy wcześniej czy później to sobie sprawi żeby nie wyglądać jak bum :lol2:

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie mogę się napatrzeć jak to kurna dobrze wygląda !

Screenshot000.jpg

Obczajcie całe :o

Edytowane przez Broly
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest kulturka, a nie jak promocje w biedronce czy lidlu :D 

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, TheMr. napisał:

Jeśli chcesz mechanik z D2 to się nie doczekasz. D3 zbyt dużo i długo szlifował gatunek H'n'S by cofać się do archaicznego D2. I tak jak powiedziałem, gracze z D2 nie zrozumieją D 4. Wolą cisnąć grę bez end gejmu i archaiczne UI. 

Popieram. Powrót do D2 w 2021 uświadomił mi, jak wiele wad ma ta gra. D3 pomijając grafikę jest moim zdaniem lepszą, mniej monotonną i bardziej rozbudowaną grą. Koniec na dziś, lvl 30 wbity 😀 Przy D4 mam syndrom "jeszcze tylko jeden dungeon". Dobranoc wszystkim🙂

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Kaczkofan napisał:

Popieram. Powrót do D2 w 2021 uświadomił mi, jak wiele wad ma ta gra. D3 pomijając grafikę jest moim zdaniem lepszą, mniej monotonną i bardziej rozbudowaną grą. Koniec na dziś, lvl 30 wbity 😀 Przy D4 mam syndrom "jeszcze tylko jeden dungeon". Dobranoc wszystkim🙂

D4 to dobry kompromis między klasyką gatunku a nowymi mechanikami i nie oszukujmy się bardziej rozbudowanymi grami. Ja sam jestem sentymentalny co do gier i remaster D2 to była piękna podróż, ale nie przesadzajmy w tym okopywaniu się. Oby wszystkie serie/remastery/kontynuacje szły drogą D4 a nie D3. Jako naprawdę wieloletni gracz i fan mmo/hns uważam że gra jest dobra - aczkolwiek za droga.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Mripper napisał:

WT3 to jeszcze luzik, jak ktoś wie co robi, to nawet "lewy" build w miare podoła, ale na WT4 i tak od ND 30 do góry robi się naprawdę ciężko. Wszystko później praktycznie one shotuje o ile nie grasz barbem/druidem/sorką z konkretnym buildem.

Właśnie mnie korci czy nie pójść sobie w barba dopóki nie wbiłem jakiegoś wysokiego poziomu :)

Chyba że w kolejnym sezonie tak zrobić, a teraz się bawić dalej rogue. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj ja kupiłem diabełka :d już nie mogę się doczekać :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dzisiaj kończą mi się dwa tygodnie od zakupu karty, mam nadzieję że niedługo przyślą mi kod, bo chciałbym sobie pograć. Mają czas do północy, później wysyłam drony i wysadzam tamę :pistols:

Edytowane przez ditmd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj w koncu przysiadlem do tego co mi powypadalo przez ostatnie 3 dni (tyle tego leci, ze nawet nie ma czasu przegladac co), przejrzalem, ubralem nowe ciuszki i momentalnie +15 tierow w nmd mozna robic na wt4. 

Wiec ludzie ktorzy narzekaja, ze nie ma tutaj progresu od farmy, bo moby sie skaluja 'ciut' sie myla. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem co nieco wieczorem. Dobiłem jakoś 20lvl, na spokojnie eksploruję świat.

Ogólnie gra sie przyjemnie ale MOIM zdaniem jest kilka rzeczy takich sobie:

-drzewko umiejętności, jak dla mnie nie jest przejrzyste. Nie wiem czy to kwestia GUI czy czegoś innego ale ten styl nie podoba mi się.

-Początek gry i zimowa aura jest delikatnie odpychająca, jakoś tak start w D1, D2, i D3 w Tristram i Obozowisku łotrzyc był przyjemniejszy :E

-GUI Itemów jest mniej czytelne niż w 3. Nie wiem czy to kwestia czcionki czy czegoś innego ale jakoś tak...

-Dubbing póki co fajny, do łotrzyka głos podkłada ten sam aktor co do V w Cyberpunk czy mi się wydaje?

Pogram dalej i może zmienię zdanie :)

Ogólnie jestem zadowolony - dobrze wydane pieniądze na ten moment. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, offensive napisał:

Ja wczoraj w koncu przysiadlem do tego co mi powypadalo przez ostatnie 3 dni (tyle tego leci, ze nawet nie ma czasu przegladac co), przejrzalem, ubralem nowe ciuszki i momentalnie +15 tierow w nmd mozna robic na wt4. 

Wiec ludzie ktorzy narzekaja, ze nie ma tutaj progresu od farmy, bo moby sie skaluja 'ciut' sie myla. :)

Przeskok w itemach między WT3 a WT4 jest ogromny. Tak jak na doszlifowanym WT3 robiłem pod 15-20k dmg to na WT4 wchodzi już po 40-60k ;) Paragony robią swoje też. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie grałem w żadne diablo. Czy można spokojnie zacząć przygodę od 4? I czy gra jest dobra? Czy może lepiej zainteresować się odświeżoną 2 lub 3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
3 minuty temu, BluePowerUp napisał:

Nie grałem w żadne diablo. Czy można spokojnie zacząć przygodę od 4? I czy gra jest dobra? Czy może lepiej zainteresować się odświeżoną 2 lub 3?

Gra jest dobra. W necie masz dużo poradników jak zacząć i kampania wraz z misjami uczy poszczególnych etapów gry przy okazji.  Spokojnie na WT1 sobie możesz grać i poznawać grę :).  Skoro to Twoja pierwsza przygoda to możesz zacząć z jakiegoś "gotowca".

Edytowane przez mafzord

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, BluePowerUp napisał:

Można. Fabuła 4 jest co najwyżej „jest”. Te same postacie, brak ciągłości fabularnej, postacie poznajemy od nowa jakby świat sanktuarium resetował się :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do zrozumienia fabuly polecam serie filmikow od Blizzarda "Book of Lorath" 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie już macie lvl? ,ja mam 55lvl ,jest jakiś discord o diablo 4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umie ktoś naprawić brak opcji pełny ekran? mam tylko w oknie albo pełny ekran w oknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi