Naprawdę trzeba być ciężko nieogarniającym żeby poważnie traktować wpolityce, wsieci czy inne z tej grupy.
I dla symetrystów - nie, to nie jest "to samo", co Onet, TVN czy nawet Wyborcza. Właścicielami wpolityce, wnas, wgospodarce, wpolsce i czegoś tam jeszcze są aktywni politycy PiSu typu Bierecki i ludzie jak Karnowski czy Orzeł.
Witam Serdecznie,
Zastanawiam się nad przesiadką z Intel i5 10400F na Intel i7 13700K
Reszta gratów jaka zostaje przy tej opcji to RTX 3060 Gaming 12GB i RAM DDR4 - Kingston FURY RGB 2X16GB 3600mhz by nie mnożyć kosztów.
Chciałem zmienić samą kartę na 4070/4070Ti lecz dostałem info że jest to za słaby procek, stąd pytanie czy zmieniać podstawkę czy najpierw kartę i czekać na 15 Generację?
Gram w 1080p, monitor mam 240hz 0.5ms reakcji. Gram tak naprawdę w 3 gry: CS2, COD MW3 (ten nowy), PUBG, i chciałbym ograć niebawem Dying Light 2 i Dziedzictwo Hogwardu.
Aktualnie przy moich ustawieniach w CS2 mam 170-230 fps, w PUBG 150 fps, lecz zdarzają się spadki do 80 nawet co przy tym monitorze czuć więc chciałbym to poprawić.
Panowie doradźcie coś, budżet jest do 4K na update PC, w przyszłości wleci monitor 4K 144hz/165hz