Stać, nie stać, uważam że za kawałek kabelka i 2 wtyczki 150 pln to trochę za dużo. Kiedyś 150 zł kosztowała obudowa z zasilaczem
Druga sprawa, kartę kupiłem na premierę i wtedy nie było dostępnych żadnych kabli. Ten z ali wyszedł chyba 60zł i okazało się że działa
Cześć.... próbuje sam jakoś ogarnąć ten temat, ale wolałbym nie zepsuć sobie telefonu - próbowałem bawić się korzystając z Kingo roota... ale rootowanie zawsze staje na 40% i gdzieś przypadkiem przeczytałem, że podobno jest to aplikacja szpiegująca, ktoś inny jeszcze napisał, że teraz ma problemy z pojawiającymi się reklamami. Nie wiem, ile z tego jest prawdy... ale chyba wolałbym już zrobić to sam, ręcznie, bez pomocy zewnętrznych programów. xp
Znalazłem niby poradnik, jak to zrobić... ale nie ogarniam do końca, poza tym... też nie mam pewności - mógłby mi ktoś z tym pomóc? Będę wdzięczny. https://unofficialtwrp.com/wiko-tommy-root-twrp/
Jak już ze spalaniem - jak wspomniałem, sprzedający L3 kupił Sportage 1.6 T-GDI 150 koni. Pali mu to (jazda w ogromnej większości po mieście) 8,2. Rok temu kupił żonie Xceeda w 1.5T-GDI 160 koni: tam przy takiej samej jeździe ma 6,1 benzyny na setkę.