Broly 281 Napisano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Od 17 dziś stream u xazaxa a od 18 start game awards, jaram się jak wortham w diablo 3 xD w leakach info że pre odery startują 9 grudnia Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Broly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman.kosecki88@interia.pl 278 Napisano 8 Grudnia 2022 tez sie jaram. Ogolnie kupa gier wyjdzie w przyszlym roku. Diablo4 to obowiazek zeby miec w bibliotece Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavel87 1178 Napisano 8 Grudnia 2022 Ja z każdym kolejnym materiałem "czekam" co raz bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5673 Napisano 8 Grudnia 2022 gdzie będzie ten stream o 18? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Broly 281 Napisano 8 Grudnia 2022 15 minut temu, Jaycob napisał: gdzie będzie ten stream o 18? tutaj od 18 na pewno ale bezpośredni link nie wiem, do 18 pogaduchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5673 Napisano 8 Grudnia 2022 Wolał bym bez dodatkowego komentarza.;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khold 372 Napisano 8 Grudnia 2022 A jest w ogóle potwierdzone że będzie jakiś stream ? Bo jest tylko data i godzina, równie dobrze może być notka prasowa z informacjami i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5673 Napisano 8 Grudnia 2022 Raczej tak, bo na twitchu wszyscy coś streamują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reddzik 2531 Napisano 8 Grudnia 2022 Fałszywy alarm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Broly 281 Napisano 8 Grudnia 2022 Czyli czekamy do 1 w nocy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5673 Napisano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Co to za poryta promocja. Twiter wypluwa jakiś gift za polubienie, a potem jest link: Oczywiście tylko US. 4 minuty temu, Broly napisał: Czyli czekamy do 1 w nocy ? Chyba oszalałeś - wolę się wyspać. Poza tym nie powiedziane jest, że o 1, równie dobrze możesz dostać zapowiedź pod koniec TGA gdzieś ok.4. Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Jaycob 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman.kosecki88@interia.pl 278 Napisano 8 Grudnia 2022 2 godziny temu, Jaycob napisał: Oczywiście tylko US. Chyba oszalałeś - wolę się wyspać. Poza tym nie powiedziane jest, że o 1, równie dobrze możesz dostać zapowiedź pod koniec TGA gdzieś ok.4. Bo bedzie do 4 ja odpuszczam chyba. Mimo ze u mnie godzina do tylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khold 372 Napisano 8 Grudnia 2022 Czyli co ? Czekać na TGA czy można się rozejść ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8265 Napisano 9 Grudnia 2022 Diablo IV | Official Release Date Trailer Już oficjalnie - Diablo 4 zadebiutuje 6 czerwca 2023 roku. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominix1910 442 Napisano 9 Grudnia 2022 Blizz dalej potrafi te cinematiki Jaram się i bedzie grane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joloxx9 1854 Napisano 9 Grudnia 2022 Premiera 6 czerwca 2023! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavel87 1178 Napisano 9 Grudnia 2022 3 godziny temu, Dominix1910 napisał: Blizz dalej potrafi te cinematiki Oj tak, chyba nikt tak tego nie robi jak oni :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5673 Napisano 9 Grudnia 2022 Fajny filmik (najlepsze wejście tego anioła), ale szczerze to mieli lepsze. Najlepsza informacja z tego, że dokładną datę premiery podali i fajnie, że na początku czerwca wychodzi, a nie lipcu czy sierpniu - wcześniej było tylko "summer". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rymek1987 63 Napisano 9 Grudnia 2022 Legancko, pół roku i kładziemy łapy na Diablo 4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
larry.bigl 470 Napisano 9 Grudnia 2022 Kurka, pół tysiaka za najlepszą wersję..ale jak mam wydawać 70EUR na zwykła to wolę dołożyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khold 372 Napisano 9 Grudnia 2022 Ta wersja ultimate za 99euro jest nieopłacalna. Swoją drogą kolekcjonerka bez egzemplarza gry zakrawa na farsę ale zobaczymy cenę. Pewnie i tak wezmę 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
larry.bigl 470 Napisano 9 Grudnia 2022 Wydaje mi się, że Delux jest najlepszą opcją wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMr. 1880 Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) 70€ za biedo-edyszon. Season Pass Season Pass widziałem w Immortal, jak ma być podobny to Kolekcjonerka która nie zawiera gry Podziękuje, pogram sobie w D3 dopóki nie wyłączą serwerów. Indie Company nie nachapało się przy premierze CoDa, i karty w Hearthstone się nie sprzedają, może Dragonflight się nie sprzedał Wracam do komentarzy z 2012 roku przy premierze D3, i tam 199 zł to było drogo, 10 lat później, ludzie zarabiają 15-20% więcej w dolarach, i nagle 70-80€ to nie problem MAGIA. Edytowane 9 Grudnia 2022 przez TheMr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
larry.bigl 470 Napisano 9 Grudnia 2022 1 minutę temu, TheMr. napisał: 70€ za biedo-edyszon. Season Pass Season Pass widziałem w Immortal, jak ma być podobny to Kolekcjonerka która nie zawiera gry Podziękuje, pogram sobie w D3 dopóki nie wyłączą serwerów. Indie Company nie nachapało się przy premierze CoDa, i karty w Hearthstone się nie sprzedają, może Dragonflight się nie sprzedał Wracam do komentarzy z 2012 roku przy premierze D3, i tam 199 zł to było drogo, 10 lat później, ludzie zarabiają 15-20% więcej w dolarach, i nagle 70-80€ to nie problem MAGIA. Prawda jest taka, że cena jest chora ale szczerze mówiąc ze względu na to ile frajdy mam od czasów Diabli 1, przez 2, 3, Resurrected... to jest jedyna gra na jaką jestem skłonny wydać więcej hajsiwa. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMr. 1880 Napisano 9 Grudnia 2022 Teraz, larry.bigl napisał: Prawda jest taka, że cena jest chora ale szczerze mówiąc ze względu na to ile frajdy mam od czasów Diabli 1, przez 2, 3, Resurrected... to jest jedyna gra na jaką jestem skłonny wydać więcej hajsiwa. Jakby to było w stylu starego D3/D2/D1 to może byłby sens, ale jeśli to ma być MMO/Immortal Season Pass, to podziękuje bo będzie wiadome, że idą stronę P2W. CoD też miał Season Passa, a tam co chwilę OP broń, ubiór czy zbugowane rzeczy. Jakoś nie widzi mi się, ze przy Diablo będzie inaczej Wiadomo że Diablo zapewnia dla niektórych tysiące godzin, wtedy im się opłaca, ale dla casualowca co chce pograć max 100h to cena jest lekko mówiąc chora, bo nie zaporowa. Chociaż są ludzie którzy wydali ~300 zł+ na CoD MW II tylko dla kampanii I niby "gejmerzy" to ta bardziej oświecona część która decyduje portfelem Na początku walczyliście z CD-keyami i przypisywaniem gier do konta i brakiem fizycznej płyty DVD/CD, i nie mogliście zaakceptować faktu że gry cyfrowe kosztują tyle samo co wydania pudełkowe, a teraz dochodzimy do punktu że podnosimy poprzeczkę wyżej i gry kosztują 300-400 zł Deweloperzy wiedzą jak wyssać z tej krowy to co im się należy, gratuluje im marketingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach