Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w darmowych grach jak gwint to coś tam kupowałem żeby wesprzeć developerów. Ale w D4 jest na tyle i tak darmowych różności że mi by szkoda kasy było. Za grę i dodatek zapłaciłem bo garm dużo więc wg mnie warto. Nie rozumiem kto kupuje skórki za 50$ ale ja już po 40 jestem;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nieźle biorąc pod uwagę, że tę kosmetykę i tak ciężko zobaczyć w normalnej grze.  No, chyba że ktoś hardcorowo gra na zoomie. :E  Także chciałem, ale stwierdziłem, że po co, jak i tak nikt na to nie zwróci uwagi, a po drugie niektóre skinny są tak drogie, że lepiej kupić nową grę. :D

Jedyną kosmetykę w życiu kupiłem do Dota 2 za jakieś 50zł. Gierka jest darmowa i rozegrałem w niej 2000h, także chciałem też w ten sposób trochę wesprzeć twórców. ;) 

14 minut temu, Dominix1910 napisał:

Ludzie wydają krocie na OF zeby zobaczyc to co mozna za friko na phubie. to tutaj nie kupia czegos co beda mieli na stale? :E

Niektórzy nie mają, na co kasy wydawać. Zawsze mnie to także zastanawiało. :E  Albo dają donejty dla jakichś streamerów, aby im przetestował jakieś żarcie gdzieś, jak by sami nie mogli kupić. :E 

Edytowane przez Jaycob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnego skina do d4 nie kupiłem a mam trochę godzin nabitych.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Dominix1910 napisał:

Ludzie wydają krocie na OF zeby zobaczyc to co mozna za friko na phubie. to tutaj nie kupia czegos co beda mieli na stale? :E

To nie są ludzie :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem sobie jednego skina do barba bo tak, bo mi się podobal :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam te z SP i wygląda całkiem całkiem z tego sezonu. Jak się biega po mieście to całkiem fajnie wygląda, nie tylko na ekranie ładowania :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
13 godzin temu, dawidoxx napisał:

Pokaz :E

Pokaz 100kr albo skype, blik etc  :E

Tylko hełm zmieniłem bo nie lubie tych ryjów w tej grze :E

barb.jpg

Edytowane przez Slayer
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla fanów, nie wiem czy na tej grafice ta głowa laski jest za mała czy tak to oryginalnie jest, ale dziwnie wygląda.

karta-graficzna-nvidia-emtek-geforce-rtx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w oczekiwaniu na S6, zacząłem grać na HC, juz w 3 od któregoś sezonu sobie pykałem. No i wczoraj była rozpacz :D 

qvLUX6c.png

Najgorsze że to na zwykłym dungu bo postanowiłem farmić renown, i nagle naskoczyło na mnie z 5 mobków i rip :E

No ale do nowego sezonu jeszcze troche czasu to moze 100 sie uda wbic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4x czarodziej. Ciekawy wybór klas.

Ja odpadłem nie dam rady 100 lvlu wbić. To jest zbyt głupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w RPG-ach głównie gram magami/sorc itp casterami. Tutaj Sorc zaczynałem, mam barba, druida czy necro ale sorc jest zawsze u mnie top1, wiec na HC tez nim staram się obecnie wbić 100, jako ze na SC już za dużo nie mam co robić w tym sezonie to sprawdzam HC. Na szczęście lagi mnie jeszcze nie zabiły :D I kolejny na 9lev padł bo jednak World Boss nie był najlepszy pomysł tak wcześnie iść :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam jutro przed premierowy dev stream godzina 20 polskiego czasu :E

Edytowane przez Broly
  • Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś mnie ziewanie bierze na te nowinki o D4... Zmieniło się coś konkretnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz podsumowanie wyzej, czy tutaj w ktorszej formie, ogolnie sporo sie zmienia:

czy konkretnie? dla mnie wystarczajaco zeby wrocic i farmic do listopada, sprawdzic na jakis czas poe2 i wrocic do diablo.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo glify można w pitach expić, chyba najlepsza zmiana.

Tylko jednocześnie wprowadzają szansę na upgrade glifu? WTF? Blizzard ogarnij się xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, galakty napisał:

Jakoś mnie ziewanie bierze na te nowinki o D4... Zmieniło się coś konkretnie?

Tak zamiast robić Diablo 4.5 idą w stronę 3.5, ja tak odbieram te zmiany. Wszyskiego jest więcej, każdy system niby jest zmieniany ale tak na prawdę poza cyferkami na dłuższą metę nie wprowadza nic do gry. 

Zastanawiam się czy to świadome targetowanie gry pod daną grupę odbiorców czy oni tak na prawdę nie umieją nic porządnego i ciekawego zaprojektować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz to co sezon zmiany i to dość znaczące, motają się, nie wiedzą w którym kierunku iść. Najpierw coś komplikują, potem ułatwiają i znowu komplikują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czekam na ten dodatek, będzie na pewno grane jak i wszystkie sezony. Last epoch niestety się nie sprawdził. W PoE pograłem trochę ale jednak większy fun daje d4, chociaż możliwe, że poe2 to zmieni.\

Zastanawia mnie jedna rzecz bo widzę, że hejt na d4 leci na całego i pod każdym filmikiem na yt ludzie cisną po grze. Gdzie byli ci hejterzy 12 lat temu kiedy wyszło d3? Przecież d3 to była katastrofa srogich rozmiarów a jakoś nie przypominam sobie żeby w 2012 roku ludzie aż takie pomyje wylewali jak to teraz się robi z d4. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie są czasy hejt jest w modzie a jednak miliony grają i wydają miliony kasy. Niestety D4 nie wszystkim będzie pasować. Ja na D3 narzekałem I nie grałem. D4 mi się podoba. Mi się też podoba że dużo się zmienia bo wtedy jest dużo ciekawiej niż co sezon to samo;) To że idą w d3.5 to problem tego że ludzie tego chcą. Na początku było bardzo skomplikowane, duży grind a widać gracze chcą łatwiej i szybciej. Dla mnie 5 sezon był najlepszy i pewnej teraz popisują znów. Zmian nie śledzę. Dodatek kupiłem bo wiem że będę grać

Edytowane przez wrobel_krk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie są? graja w d4 i dalej narzekają, taka natura z tego się nie wyleczysz :D

Ja się ciesze bo jest sporo zmian, do tego nowy content jak region czy klasa, do tego raidy, zmiany ND na plus, pity do ulepszania glyphow jak w d3 byly gr, nd do farmienia matsow. wystarczajace zmiany zeby pograc z miesiac i odstawic i pograc w cos innego. cisnac tylko diablo to nie bardzo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo pograć aż się znudzi sezon. Jakby następny był bardzo podobny to krótko jak dużo zmian pograsz dłużej.

Ten grałem bardzo długo bo szybko się nowe postaci robiły ja lubię różne buildy. Ale grałem też nie od początku;)

Teraz też przeczekam początek żeby pierwsze bugi polatali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi