Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawi się dodatek w game passie ? Bo ja tylko kampanię sobie przejdę i wracam do diablo 1 i 2 , 4 mi się nie podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy inne gry mają DLC w game passie? xD

2 godziny temu, userKAMIL napisał:

Co zrobić? Wygooglowac bilda? 😅 Cała podstawkę przeszedłem bez takich cudów. Dla mnie granie na gotowych bildach zabija całą przyjemność z gry. Lubie sam eksperymentować raz bardziej raz mniej udanie. Ale to jest właśnie dla mnie esencją grania. 

Są dwa typy gry w D4:

Grasz na luzie jak chcesz i masz gdzieś endgame

Lecisz zawartość sezonową i endgame bo to X sezon i znasz 99% gry, tutaj bez buildów na max DMG nie zdziałasz wiele

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, userKAMIL napisał:

Co zrobić? Wygooglowac bilda? 😅 Cała podstawkę przeszedłem bez takich cudów. Dla mnie granie na gotowych bildach zabija całą przyjemność z gry. Lubie sam eksperymentować raz bardziej raz mniej udanie. Ale to jest właśnie dla mnie esencją grania. 

P.S. Weź może jakiego „good mode” czy coś takiego zainstaluj i hej do przodu. 😜

LOL. Widac ze sciemniasz i ci co cie plusuja. Jak przeszedles? Kampanie chyba :E 

Ja mowie o grindzie do end game. Nie wierze ze dzbanerstwo tutaj cie plusuje.

Przejsc Diablo 4 to tak jak bys napisal ze przeszedles World of Warcraft. Poprostu sciemniasz :E 

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzbanerstwo? Przecież to Ty jesteś naczelnym błaznem tego wątku, po każdym Twoim wpisie przychodzi mi jedna myśl "cyrk odjechał, klauna zostawili" 

• Haha 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już go ignoruje. Ja bym gry/dodatku nie kupił i nie grał jakbym tak jej nie lubił.

Ja też zacząłem dodatek lvl 20-ktorys największy szok to że nie ma temperingow i aspektów i znów trzeba zbierać za dużo altów w tamtym sezonie i się zdziwiłem.

Ale spoko się gra tym spiritborn. Wątek fabularny sredniawy na razie ale do przeżycia. Przynajmniej wspomnienia z D2 są:)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On jak sam już zaznaczył lubi grać w crapy ale potrafi obiektywnie stwierdzić, że to crap. XD W sumie to pogubiłem już się w tym rozumowaniu...

Edytowane przez userKAMIL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47lev, chyba już blisko końca kampanii, odblokowałem undercity i całkiem spoko sieka.

Runy też już wleciały, na 30lev zmieniłem sobie na hard I jakoś daje radę, ten build jest ok na aoe, single target bossy ida ciężko,  raz już butcher wyskoczył w tych sezonowych dungach.

Ten sezon się dłużej pogra bo jest co robić. Fajnie że roślinki na minimapie pokazuje a na helltide jest licznik masakry jak w D3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłem dalszą przygodę swoim nekromantą na 50lvl ;) Działa Wam FG? Nie mogę tego zaznaczyć w opcjach a wcześniej działało. Świetne Oni te filmy wprowadzające robią!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez dodatku jest sens grać w tym sezonie? Tak obiektywnie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez dodatku dalej masz inne paragony, runy, zmieniony rozwój jak maks 60lvl. Ciężko powiedzieć bo gram na razie dodatek ale chyba tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, galakty napisał:

Bez dodatku jest sens grać w tym sezonie? Tak obiektywnie :D 

Ja podchodze do tego jak do D3, bez dodatku jest bez sensu, ale to jest poczatek, wiec mozna zawsze poczekac jak sie nie spieszy ;)

tu jest co daje dodatek:

New Base Game Content—Available to all players

• New Max Level: 60*
  • New Difficulties System
  • New Paragon Max Level: 300
  • Paragon System Changes
  • Item Quality Rework
  • 2 New Character Slots
  • New Class Skills and Passives for each Class
  • New Party Finder Feature
  • New Seasonal Content
  • New Season Rewards (Season Journey, Battle Pass, Reputation Board)

Vessel of Hatred Expansion—Available to Vessel of Hatred Owners

• Nahantu Region–including Dungeons, Strongholds, Side Quests, new Legion Events, and Nahantu Monster Families**
  • Spiritborn Class
  • Vessel of Hatred Campaign
  • Nahantu Region Renown
  • Runewords
  • Dark Citadel
  • Mercenaries
  • Kurast Undercity
  • Trading for Vessel of Hatred-specific Resources
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee to bez dodatku mi się chyba nie chce, zagrałbym nową postacią jedynie, do tego widzę sporo contentu, a jechać znowu to samo co znam to odpuszczam. W ogóle widzę że komplikują buildy coraz bardziej, na maxroll to coraz więcej tekstu i porad, więcej tabelek itp, nie chce mi się :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więcej tabelek bo rozwój dłuższy masz 328 lvl paragonów.

Czyli mas leveling do 60lvl, startowa wersję endgame plus bis/unique

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejrzę sobie filmiki a przejdę kiedyś :D

z tego co czytałem to zakończenie jest słabe.

za mały kontent za te pieniądze.
Nie należę do wielki fanów gry choć samo uniwersum bardzo lubię.

Edytowane przez Keken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Jaycob napisał:

A można pominąć kampanię dodatku?

jak ja raz przejdziesz, to potem mozesz skipowac

• Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie. Chce włączyć D4 to i tak muszę pobrać 40GB dodatku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dominix1910 napisał:

jak ja raz przejdziesz, to potem mozesz skipowac

To fatalnie. Trzeba się przemęczyć. Kampanie D4 całą skippowałem, aby jak najszybciej przejść i wejść we właściwą grę.  :E Może kupie jak stanieje, bo za samą nowa postać za 169zł to za dużo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jakieś 4-5h dodatku i wbiłem już 58 Fakt że lece na jak największym dodatkowym expie z eliksirów i kamienii, do tego +3  osoby w teamie. 

Nie męczyłem praktycznie żadnych innych aktywności tylko fabuła i sezon. 

Edytowane przez dawidoxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

glupio by bylo ze nowa kampania na pierwszy raz byla by do ominiecia :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Keken napisał:

za mały kontent za te pieniądze.

Otóż to, za dużo kasy chcą jak na taki dodatek, z 50 zł mogę im dać :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dominix1910 napisał:

glupio by bylo ze nowa kampania na pierwszy raz byla by do ominiecia :E

Czemu? Nie chcesz, nie grasz.;) To i tak nie ma znaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Jaycob napisał:

Czemu? Nie chcesz, nie grasz.;) To i tak nie ma znaczenia.

Ja w połowie dodatku zacząłem skipowac :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie spotkalem sie z tym zeby gra co miala jakas kampanie dawala opcje jej pominiecia jak grasz pierwszy raz.

Ja mam 6h i dopiero 52lev, ale juz chyba blisko konca kampani, robilem troche innych rzeczy jeszcze po drodze albo afkowalem :D dialogi skipuje ale cutscenki ogladam.

Edytowane przez Dominix1910

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po zakończeniu widzę, że będzie albo następny dodatek albo szybkie D5.

Teraz MS rządzi więc od nich będzie zależało co dalej z marką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi