Skocz do zawartości
dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Idzie w ogole pograc sensownie na padzie? Pc mi nie uciagnie i mysle czy nie kupic na xsx ale mam ogromne obawy czy jest to grywalne :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej grywalny, 3ka i wlasnie 4ka zostaly stworzone pod m+k jak,i wlasnie pod pady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, kNoq napisał:

Idzie w ogole pograc sensownie na padzie? Pc mi nie uciagnie i mysle czy nie kupic na xsx ale mam ogromne obawy czy jest to grywalne :E

Duzo nie gralem ale jak na razie jest spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, kNoq napisał:

ze względu na złamana rękę właśnie ogrywam na padzie. Jest lepiej od mk ..  świetnie to zrobili !.

A sama gra działa pięknie, wybrałem nekro na start :)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest duzo wygodniej na padzie, nie trzeba sie reka namachac. Samo sie gra takie maselko😁

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba bardziej podoba mi się trójka, tutaj gra za bardzo przypomina jakieś MMO - przykładowo: wykonałem jakieś wydarzenie, zdobyłem nagrodę, odszedłem kawałek i wróciłem i wydarzenie było od nowa ... Ten otwarty świat nie był, chyba dobrym pomysłem.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież było oczywistym, że pod kątem świata i zadań ta część będzie inna xD

Czy gorsza? Zależy od gustu. Jest po prostu inna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy jednym bossie, jak się podejdzie do ściany to nic nie widać, ściana blokuje wgląd na walkę i gramy po omacku. Trzeba od niej odejść, odlurować bossa z tego miejsca.

Screen ze streama:
TTkwZYV.png

Więc grę czeka jeszcze sporo fixów. ^^

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w becie na minimapie było nawigowanie do celu, tutaj tego  nie mam...hmm jakąś opcje trzeba włączyć ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

by zmniejszyc rozdzielczosc na 720p trzeba sciagnac tekstury 4k w plikach?bo nie moge tego zmienic na mniejsza rozdzielczosc ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Reddzik

Ewidentnie gra jest mroczna, aż za bardzo :D 

• Haha 1
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego "mrocznego" screena, to nie wiem czy to nie jest też wina kamery, która jak wiemy jest bardzo blisko, do tego nie ma prześwitu przez zasłonięte przedmioty itp, dlatego streamer nic nie widział, ale gra w party, więc oni zrobili robotę, nie wiem jak to wyglądało u innych.

Jak wam idzie gierka? Gracie? Czy raczej pracujecie, a po pracy będziecie tłuc do upadłego, albo chociaż blisko tego słowa znaczenia?
Jakbym miał grać to i tak tylko od 6, bo kupię standard, ale jak pisałem ja czekam z zakupem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem standard i czekam do wtorku. Korciło mnie wczoraj żeby zrobić upgrade do wyższej wersji i zacząć grać dzisiaj, ale sobie darowałem (póki co) :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym co widzę na streamach to kupię tą gierkę za 10lat jak będzie za 60zł na promce :E

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomni ktoś, co zrobić, żeby naprawić wyposażenie, będąc w lochach przy bosie?

Masakra, jak ta gra potrafi przyciąć i to na moim sprzęcie, do tej pory nie włączyłem jeszcze DLSS ani FG, myślałem, że w tego typu grze nie trzeba ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Reddzik napisał:

Jak wam idzie gierka? Gracie? Czy raczej pracujecie, a po pracy będziecie tłuc do upadłego, albo chociaż blisko tego słowa znaczenia?
Jakbym miał grać to i tak tylko od 6, bo kupię standard, ale jak pisałem ja czekam z zakupem.

Odpalilem przed praca zeby chwilke sprawdzic, po poludniu pewnie ze dwie godzinki pykne i to by bylo na tyle, jutro po pracy tez cos zagram. 

Jestem za stary, lub tez gry nie sa juz tak wysoko na mojej liscie priorytetow, zeby przekladac je nad inne rzeczy :) 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat mam wolny weekend i zero planów (poza basenem) więc będzie tyrane ostro :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym zagrał, ale jako, że gra wychodzi w wersji standard 6go, a ja i tak muszę jechać do Niemiec do siostry, więc zapewne- chyba, że zmienię zdanie, kupię gierkę jak wrócę.
Jak pisałem, wezmę na PS5, przez ostatnie cyrki z grami, do tego sam jak grałem w betę nie zawsze było idealnie, to mam nadzieję, że granie na konsoli- a też testowałem betę na PS5, będzie dużo lepsze pod względem technicznym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam teraz czarne jezioro i tego bossa - matkę, którego nie pokonałem w becie. Wtedy grałem Barbarzyńca, teraz, Czarodziejem i też jest źle, mam 12 poziom a każdy zgon odbiera wytrzymałość czy coś tam wyposażenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, galakty napisał:

Ja akurat mam wolny weekend i zero planów (poza basenem) więc będzie tyrane ostro :E

Ja tak w bete gralem, jakies 10h w ciagu 3 dni i szczerze troche mi zbrzydla gra na chwile :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, joloxx9 napisał:

Ja tak w bete gralem, jakies 10h w ciagu 3 dni i szczerze troche mi zbrzydla gra na chwile :E 

Dlatego w betę pograłem niecałe 2h ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak swoja droga, mam ten season pass i rozumiem, ze itemy z niego dopiero podczas sezonu beda do odblokowania aczkolwiek ten sezon bede musial grac nowa postacia czy moze bede w stanie to zrobic obecna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co? Nie mozna tej samej postaci i trzeba na nowo zaczynac co sezon? Troche to bez sensu

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, tomkill napisał:

by zmniejszyc rozdzielczosc na 720p trzeba sciagnac tekstury 4k w plikach?bo nie moge tego zmienic na mniejsza rozdzielczosc ;/

Nie mam gry więc podpowiedź tylko intuicyjna.

Jak masz włączony pełen ekran bez ramki to w grach opcja zmiany rozdzielczości jest nieaktywna. Przestaw na pełen ekran (jeżeli gra to obsługuje) to powinna być możliwość zmiany rozdziałki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi