Skocz do zawartości
dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

A jak to jest, jak przejdę kampanię, to potem by zrobić nową postać - znów muszę nią klepnąć kampanię? :E
Zacząłem jak nigdy barbem (32lvl) i jest inaczej, zawsze grałem czymś dystansowym i może zacznę czymś innym dla porównania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tylko raz musisz ukończyć kampanię. Następnym razem masz już wybór.

Edytowane przez Mripper
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się jakoś zmienić region na PS5 żeby wcześniej wystartować z graniem ? Na XSX zawsze się przeprowadzałem do Nowej Zelandii :- )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak oceniacie gre względem 3jki ? Mocno się zastanawiam, na poczekaniu ogrywam Grim Dawn, ale już powoli kończy mi się motywacja ze względu na czekanie do diabełka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Barosz napisał:

Jak oceniacie gre względem 3jki ? Mocno się zastanawiam, na poczekaniu ogrywam Grim Dawn, ale już powoli kończy mi się motywacja ze względu na czekanie do diabełka :D

Jak lubisz grać 12h i żeby nie wypadł ci żaden item do buildu to polecam :E 

Względem 3? Ja nie czuje zbyt dużo zmian. Delikatne szlify i zmiany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już się wkopałem w aspekty, niepotrzebnie się skupiałem na tym bo teraz materiałów brakuje (mimo że wiedziałem o tym xD) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc, jakie dawac paragony do lotra dagger? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po mocnym no-life w weekend, mimo ilosci dungow i ciaglych mniejszych eventow (helltide'y, legion'y, czasami pvp) to gra wydaje sie dosyc 'skromna'
Albo musza na s1 znerfic exp i drop rate mocno, albo to min maxowanie to bedzie 2tyg grania na sezon.Troche przejaskrawiam, ale troche sie tego obawiam. ;)

Skonczylem wczoraj kolo 22 z 70 lvlem i wt4, 4 krotnie zmieniajac pelny build, i majac jakies 120 legendarek z dobrymi aspektami w skrzynce teraz. W kazdym momencie moge sie teraz przepiac na inny build prawde mowiac, moze sa jakies pojedyncze itemy ktorych brakuje.
Troche za szybko, juz ciezej bylo w d;immortal farmil set itemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za skrot ND? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam błyskawic a zdobyłem aspekt do ognia i lodu, to znaczy, że nie mogę ich użyć, np. dodając do broni bo nie znam czaru do ognia i do lodu?

Tylko takie aspekty dla czarodzieja zdobyłem, resztę mam dla innych klas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, joloxx9 napisał:

Co to za skrot ND? 

Nightmare dungeon 

34 minuty temu, tomkill napisał:

czesc, jakie dawac paragony do lotra dagger? 

Dałem ci link do buildow, może byś je przejrzal ? 🤔

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Mripper napisał:

Większość "ścinek" jak to nazywacie to pochodna zgubionego pakietu do/z serwerów i retransmisja,

... w grze single player?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kyle_PL Zapewne wiesz, że to gra MMO, multi, nawet do grania solo musisz być online, inaczej nie zagrasz. Więc wszystkie przypadłości multi mamy również solo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Reddzik napisał:

Zapewne wiesz, że to gra MMO, multi, nawet do grania solo musisz być online, inaczej nie zagrasz.

W Diablo 1 nie było takich problemów, a też jest takie samo "MMO" - moSzna? 🤓

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze jest to, że gra cały czas się zamyka i wywala do pulpitu z nieoczekiwanym błędem - w sobotę cztery razy, wczoraj, raz i dzisiaj też już raz, podczas walki z bossem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, Kyle_PL napisał:

... w grze single player?

Kto Ci powiedizal, ze to jest gra single player?

WSZYSTKO jest na servie. Grasz na serverze non stop. Odlacz neta i sprobuj pograc. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, lis22 napisał:

Najgorsze jest to, że gra cały czas się zamyka i wywala do pulpitu z nieoczekiwanym błędem - w sobotę cztery razy, wczoraj, raz i dzisiaj też już raz, podczas walki z bossem ...

Coś nie tak z PC, mi wywaliło raz w dniu premiery, potem jakiś patch był. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PS5 tez potrafi wywalic raz na 6-8h gry.
Jedyny problem byl ze startem (1 w nocy w piatek) -> padl system uwierzytelniania PS5, wiec trzeba bylo sobie konto PS5 odswiezyc zeby wejsc do gry (zaktualizowac haslo albo cos takiego), oprocz tego 0 bledow technicznych. Czasami jakies tekstury sie zbuguja, tyle.

Ogolnie mega stabilnie bym powiedzial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawia się komunikat o nieoczekiwanym błędzie, gdyby było coś nie tak z PC to chyba nie byłoby komunikatu. Dead Island 2 wywala mi bez żadnego błędu, tutaj jest komunikat i możliwość przesłania do Blizzarda - w ogóle, zarówno Diabli III jak i IV dziwnie mi się uruchamia bo najpierw mam taki ni to biały, ni szary ekran i dopiero potem włącza się gra. Pierwsze uruchomienie trójki zawiesiło mi PC, t.z. zniknął obraz i aplikacji nie dało się zamknąć, potrzebny był restart PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal wywala z powodu pamięci?

Pytam bo z ciekawości patrzyłem na filimiki z YT z podobnym setupem (16GB, GTX1660S) i nie widzialem żeby crashowało z powodu pamięci. Większośc filmików było w ustawieniach high co było nieosiągalne podczas bety (działało tylko zejście do medium). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To masz coś nie tak z kompem, jak inne gry też wywalają, jak napisałeś np DI2.:P

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Reddzik napisał:

To masz coś nie tak z kompem, jak inne gry też wywalają, jak napisałeś np DI2.:P

Wywala mi tylko DI2 i Diablo IV, nic więcej, z czego DI2 po ok. 20 minutach gry a DIV losowo, czasami po bardzo długim czasie grania, dzisiaj po ok. dwóch godzinach gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, lis22 napisał:

Wywala mi tylko DI2 i Diablo IV, nic więcej, z czego DI2 po ok. 20 minutach gry a DIV losowo, czasami po bardzo długim czasie grania, dzisiaj po ok. dwóch godzinach gry.

Posłuchaj, przerabiałem to samo z MFS i BF2042. Też się dziwiłem "tylko ta gra wywala nic więcej" - i co? Była to wina PC za każdym razem (u mnie przesadzone OC).

Więc spokojnie, pomysl co było grzebane w configu i ewentualnie wróć do domyślnych. 

Diablo wbrew pozorom ciągnie sporo zasobów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, offensive napisał:

WSZYSTKO jest na servie. Grasz na serverze non stop. Odlacz neta i sprobuj pograc. ;)

Wow, to niezła kicha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, lis22 napisał:

po wywaleniu przejrzyj podglad zdarzen, moze to jakis sterownik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi