Forum PCLab.pl: Umieszczenie muzyki w tle strony - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Umieszczenie muzyki w tle strony Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   jacekp 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26
  • Dołączył: Pt, 31 Sty 14

Napisany 06 Listopad 2019 - 20:13

Jak umieścić muzykę, piosenkę np: Mp3 po otwarciu w tle strony.

#2 Użytkownik jest niedostępny   narmiak 

  • Maruda
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4241
  • Dołączył: Pn, 10 Gru 12

Napisany 06 Listopad 2019 - 21:22

Nie wiem, dlaczego chcesz ukarać ludzi wchodzących na twoją stronę, ale masz:
https://www.quackit....music_codes.cfm

#3 Użytkownik jest niedostępny   jacekp 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26
  • Dołączył: Pt, 31 Sty 14

Napisany 06 Listopad 2019 - 21:55

Wiem... też nie lubię. Ale to wyższa konieczność. To na okoliczność 11 listopada. Ma lecieć pierwsza brygada. Ja używam archaicznego FrontPage 2003. Chyba jestem za cienki bolek bo nawet jak wpiszę nazwę mojego pliku i włożę go do foldera ze wszystkimi materiałami strony to nie działa. Nie łączy się gdy wciskam "podgląd". Nic się automatycznie nie odtwarza. Kod kopiuje ale nie wiem w którym miejscu wkleić...

#4 Użytkownik jest niedostępny   kretowicz 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 268
  • Dołączył: So, 14 Lip 12

Napisany 07 Listopad 2019 - 10:10

To może lepiej oddaj to komuś jak jeszcze na FrontPage to robisz, lub przyłóż się do nauki prostego html i css.

#5 Użytkownik jest niedostępny   jacekp 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26
  • Dołączył: Pt, 31 Sty 14

Napisany 07 Listopad 2019 - 11:51

Ciekawa porada. To ja podobnie jak ty radzisz, ja radze tobie nie radzić już więcej nikomu. Naucz się pomagać. A nos niżej, bo się kiedyś potkniesz.

#6 Użytkownik jest niedostępny   kretowicz 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 268
  • Dołączył: So, 14 Lip 12

Napisany 07 Listopad 2019 - 13:48

Zobacz postjacekp, o 07 Listopad 2019 - 11:51, napisał(a):

Ciekawa porada. To ja podobnie jak ty radzisz, ja radze tobie nie radzić już więcej nikomu. Naucz się pomagać. A nos niżej, bo się kiedyś potkniesz.


Jaśnie Pan chciał gotowca widać bo mysli, że wszyscy czekają szególnie w developmencie IT, aż będą mogli odpisać.
Ja porady nie potrzebowałem więc mam na nią...
Tobie mogę poradzić za $ jak tak bardzo chcesz gotowe rozwiązanie.
A cena by była za takie odzywki, 5x więcej jak biorę od klientów.

Jak sam widzisz to FrontPage ma ponad 16 lat, więc jak Ci radzę pouczyć się nowych standardów to chyba coś w tym jest. Robię w tym temacie na codzień i posiadam bogate doświdczenie, do tego szkolę ludzi i pracuję dla największych firm na świecie. Jakoś do tego doszedłem nie zostając z okresu dzieciństwa przy FrontPage... Technologia się trochę zmieniła.
Jak Ty masz takie podejście to nie dziwię się dla czego sam tego nie potrafisz zrobić.

Ten post był edytowany przez kretowicz dnia: 07 Listopad 2019 - 13:50


#7 Użytkownik jest niedostępny   jacekp 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26
  • Dołączył: Pt, 31 Sty 14

Napisany 07 Listopad 2019 - 16:17

Od razu powiedz że nie znasz się na FrontPage-u. Nie każdy jest alfa i omega. Jeżeli za takie proste rzeczy proponujesz opłatę to jesteś po prostu naciągaczem. Już mam muzykę na stronie ale tylko w IE. Jeszcze parę chwil a, i w Chrome się otworzy. Łaski bez.

#8 Użytkownik jest niedostępny   kretowicz 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 268
  • Dołączył: So, 14 Lip 12

Napisany 08 Listopad 2019 - 15:30

Widać jakie proste dla Ciebie są.
Do garnka nie wkładam własnej łaski.
Nie wiem więc po co piszesz taki temat jak takie to proste rzeczy są.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych