Forum PCLab.pl: Problem z zestawem głośników 5.1 Logitech Z906 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Problem z zestawem głośników 5.1 Logitech Z906 Problem, pomoc, naprawa

#1 Użytkownik jest niedostępny   Rescurino 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Pt, 08 Lis 19

Napisany 08 Listopad 2019 - 18:21

Witam, posiadam problem z zestawem głośników 5.1 Logitech Z906. Po podłączeniu do prądu uruchamia się panel sterowania z zapalonymi diodami na inpucie: 4, 5 oraz AUX. Brak reakcji na działania. Po wyłączeniu panelu po około 2 sekundach sam uruchamia się ponownie. Z subwoofera słychać ciche "cykanie". Po rozebraniu zlokalizowałem źródło dźwięku: panel zasilania. Czy jest szansa naprawić zestaw? Z góry dziękuję za pomoc!

#2 Użytkownik jest niedostępny   gilban 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 458
  • Dołączył: Pn, 21 Sty 13

Napisany 10 Listopad 2019 - 09:16

Zobacz postRescurino, o 08 Listopad 2019 - 18:21, napisał(a):

Witam, posiadam problem z zestawem głośników 5.1 Logitech Z906. Po podłączeniu do prądu uruchamia się panel sterowania z zapalonymi diodami na inpucie: 4, 5 oraz AUX. Brak reakcji na działania. Po wyłączeniu panelu po około 2 sekundach sam uruchamia się ponownie. Z subwoofera słychać ciche "cykanie". Po rozebraniu zlokalizowałem źródło dźwięku: panel zasilania. Czy jest szansa naprawić zestaw? Z góry dziękuję za pomoc!


Musisz przede wszystkim poszukać jakiegoś elektronika - serwis elektroniczny, który to ogarnie. Zwyczajnie coś w nim poleciało.

Jeżeli nie boisz się lutownicy to pisz na forum elektroda, tam Ci szybciej pomogą niż tu.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych