Forum PCLab.pl: Wycena zestawu - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Wycena zestawu Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   demyt 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 102
  • Dołączył: So, 04 Paź 14

Napisany 12 Listopad 2019 - 16:47

Witam,
Zamierzam sprzedać swojego obecnego kompa. Potrzebuje pomocy ile mniej wiecej może on teraz kosztować. Używany dwa lata. Speceyfikacja:

Zalman Z3 PLUS CZARNA mATX ATX OKNO USB 3.0 (Obudowy)
SilentiumPC Vero L1 500W VL1-500 (Zasilacze)
Crucial BX100 250GB SATA3 (CT250BX100SSD1) (Dyski SSD)
Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR4 2133MHz CL14 (HX421C14FBK2/8) (Pamięci RAM)
Intel Core i5-6500 Skylake, socket 1151, 64bit, 3.6GHz, 65W, cache 6MB, BOX (BX80662I56500) (Procesory)
MSI B150M PRO-VDH, B150, DDR4, SATA3, USB 3.1, mATX (B150M PRO-VDH) (Płyty główne)
EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+

Pozdrawiam

#2 Użytkownik jest niedostępny   Caps 

  • xxx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9588
  • Dołączył: Pn, 21 Paź 13

Napisany 12 Listopad 2019 - 16:51

Wejdź w allegro, wpisz nazwę podzespołu, z boku rozwiń "wybierz kategorię" i zjedź na sam dół wybierając ZAKOŃCZONE

#3 Użytkownik jest niedostępny   demyt 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 102
  • Dołączył: So, 04 Paź 14

Napisany 12 Listopad 2019 - 18:53

A może zamiast sprzedawać cały zestaw i kupować coś innego (koło 3tys) wymienić karte i dolozyc 8 GB Ramu? Co o tym sądzicie?(jaka karta)

#4 Użytkownik jest niedostępny   insulina 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 202
  • Dołączył: So, 26 Paź 19

Napisany 12 Listopad 2019 - 19:19

Zobacz postdemyt, o 12 Listopad 2019 - 18:53, napisał(a):

A może zamiast sprzedawać cały zestaw i kupować coś innego (koło 3tys) wymienić karte i dolozyc 8 GB Ramu? Co o tym sądzicie?(jaka karta)

Zdecydowanie lepiej wyjdzie Tobie zmiana platformy.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Caps 

  • xxx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9588
  • Dołączył: Pn, 21 Paź 13

Napisany 12 Listopad 2019 - 19:30

Do czego służy ten zestaw?
Pod jaki monitor jest podłączony?
Jeżeli gry, to jakie tytuły?

#6 Użytkownik jest niedostępny   demyt 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 102
  • Dołączył: So, 04 Paź 14

Napisany 12 Listopad 2019 - 19:40

Głownie do gier fps typu apex legends, cs, pugb oraz okazjonalnie fifa.

Podłączony pod dwa monitory:
1. 24 calowy benq 144hz
2. 23 calowy LG

#7 Użytkownik jest niedostępny   Caps 

  • xxx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9588
  • Dołączył: Pn, 21 Paź 13

Napisany 12 Listopad 2019 - 19:44

Ten monitor benq jaki dokładnie model?
144 Hz tylko DVI?

#8 Użytkownik jest niedostępny   demyt 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 102
  • Dołączył: So, 04 Paź 14

Napisany 12 Listopad 2019 - 20:11

Zobacz postCaps, o 12 Listopad 2019 - 19:44, napisał(a):

Ten monitor benq jaki dokładnie model?
144 Hz tylko DVI?


BenQ ZOWIE XL2411

1x D-Sub
1x DVI
1x HDMI

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych