Forum PCLab.pl: .. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

.. Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   TomAl3k 

  • Bubel
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2374
  • Dołączył: So, 27 Paź 07

Napisany 15 Listopad 2019 - 19:37

.

Ten post był edytowany przez TomAl3k dnia: 24 Listopad 2019 - 19:11


#2 Użytkownik jest niedostępny   djchomik12 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 14
  • Dołączył: So, 19 Lip 14

Napisany 16 Listopad 2019 - 09:35

Nie wiem czy u ciebie to wina zasilacza, ale miałem tego vs550 i umnie latał przez 1,5 roku na intel i7 4770k i integrze. Później dokupiłem gtx 1050ti i zaczęły się po miesiącu problemy, losowe restarty i błędy Kernel-Power. Dziwne bo 1050ti dużo wat nie brała. Wymieniłem go teraz leży w piwnicy :) a ja mam spokój.

#3 Użytkownik jest niedostępny   TomAl3k 

  • Bubel
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2374
  • Dołączył: So, 27 Paź 07

Napisany 16 Listopad 2019 - 14:35

.

Ten post był edytowany przez TomAl3k dnia: 24 Listopad 2019 - 19:11


#4 Użytkownik jest niedostępny   TomAl3k 

  • Bubel
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2374
  • Dołączył: So, 27 Paź 07

Napisany 18 Listopad 2019 - 20:14

.

Ten post był edytowany przez TomAl3k dnia: 24 Listopad 2019 - 19:11


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych