Forum PCLab.pl: szukam pracy zdalnej w IT - Forum PCLab.pl

Skocz do zawarto¶ci

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie mo¿esz rozpocz±æ nowego tematu
  • Nie mo¿esz odpowiadaæ w tym temacie

szukam pracy zdalnej w IT w celu zdobycia do¶wiadczenia i dalszej nauki Oceñ temat: -----

#1 U¿ytkownik jest niedostêpny   equalypse 

• Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Do³±czy³: Cz, 19 Wrz 13

Napisany 19 Listopad 2019 - 19:04

Mieszkam w Rybniku, jestem w s³usznym, ¶rednim wieku (46 lat)

Obecnie koñczê kierunek technik informatyk w szkole policealnej, uczê siê programowaæ równie¿ na w³asn± rêkê.

Pozna³em podstawy javy, c++, piszê proste programy w visual basicu i VBA w Excelu (z wykszta³cenia dotychczasowego jestem ekonomist±, st±d ten jêzyk siê przydaje).

Przez 20+ lat komponowa³em muzykê i mam spore do¶wiadczenie, jednak porzuci³em to.
Poznajê równie¿ blendera, my¶lê te¿ o monta¿u video.

Czy znajdzie siê kto¶, kto by mnie zatrudni³ za symboliczn± op³at± - nie ukrywam, ¿e chcia³bym siê poduczyæ i zdobyæ do¶wiadczenie w projektach informatycznych.
Od oprogramowania u¿ytkowego, przez gry, do prezentacji/animacji (nie ukrywam, ¿e zale¿y mi g³ównie na programowaniu).

Jak wszyscy dzisiaj - porozumiewam siê po angielsku.

Pozdrawiam
Dominik

#2 U¿ytkownik jest niedostêpny   Karister 

• Gadu³a
  • PipPipPip
  • Do³±czy³: Nd, 14 Wrz 08

Napisany 21 Listopad 2019 - 09:48

Nie osi±gniesz celu w ten sposób. Nie ma ludzi od wszystkiego w IT. Albo muzyka, albo grafika, albo programowanie. A jak to ostanie to jeden jêzyk solidnie z frameworkami i ekosystemem. O pakiecie Office zapomnij. Poza tym odpu¶æ pracê zdaln±. Nie ma mo¿liwo¶ci, by osoba bez do¶wiadczenia da³a sobie radê bez pomocy kogo¶ do¶wiadczoego obok monitora w du¿ym projekcie.

#3 U¿ytkownik jest niedostêpny   kretowicz 

• Gadu³a
  • PipPipPip
  • Do³±czy³: So, 14 Lip 12

Napisany 24 Listopad 2019 - 19:35

S³ysza³em o kilku fajnych firmach w Rybniku robi±cych w Javie - sam mia³em propozycjê relokacji. Polecam siê rozejrzeæ i pewnie na sta¿ przyjm±, jak co¶ bêdziesz umia³ to i odp³atny. Nie ma co szukaæ zdalnie jak zak³adam im w swoim mie¶cie masz dobry pocz±tek.

Strona 1 z 1
  • Nie mo¿esz rozpocz±æ nowego tematu
  • Nie mo¿esz odpowiadaæ w tym temacie

1 U¿ytkowników czyta ten temat
0 u¿ytkowników, 1 go¶ci, 0 anonimowych