Forum PCLab.pl: Aktualizacja i instalacja Battlefield V - pomocy - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Aktualizacja i instalacja Battlefield V - pomocy Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   sander1818 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Wed, 13 Kwi 16

Napisany 02 Grudzień 2019 - 19:44

Jak zawsze kupiłem wersję pudełkową, by nie pobierać ciężkich danych, a jedynie jakieś niewielkie aktualizacje. A więc po instalacji gry z płyty moim oczom ukazała się notka i konieczności pobrania ponad 50 gb akutalizacji... Jest to fatalna wiadomość, gdyż nie mam zbyt szybkiego netu. Pobieranie zajmie kilkanaście godzin, a nie po to płaciłem za płyty, by teraz całą grę pobierać z sieci. Czytałem, że aktualizacja nie powinna być większa niż kilka GB. Da się coś z tym zrobić?

#2 Użytkownik jest niedostępny   amsztel 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: Wed, 03 Lip 19

Napisany 02 Grudzień 2019 - 19:53

Kupic szybszy net :E
A tak powaznie, to kupic szybszy net. Jestem zdziwiony, ze pudelkowa wersja BF5 posiada w srodku fizyczne plyty, gdyz wiekszosc gier w pudelkach posiada jedynie kody.
Tak z ciekawosci - ile plyt (DVD jak mniemam) bylo w pudelku? 10?12? Bo gra wazy ~50GB czyli pojemnosc okolo 12 plyt DVD.

#3 Użytkownik jest niedostępny   sander1818 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Wed, 13 Kwi 16

Napisany 02 Grudzień 2019 - 19:58

Płyt jest 6. Standardowo podczas instalacji pokazuje się konieczność pobrania 40 gb. Niech by trzeba było dociągnąć 10 gb, ale 56?

#4 Użytkownik jest niedostępny   amsztel 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: Wed, 03 Lip 19

Napisany 02 Grudzień 2019 - 20:02

Ale zdajesz sobie sprawe, ile kontentu dostal BFV od czasu premiery? Te wszystkie nowe tryby i mapy tez swoje waza.

#5 Użytkownik jest niedostępny   sander1818 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Wed, 13 Kwi 16

Napisany 02 Grudzień 2019 - 20:05

Kumam. Mam nadzieję, że po pobraniu tych 56 gb nie będzie np. pobierania od nowa, jak to mam na COD WWII na steam. Gdzie do dziś nie mogę pograć na multi, bo aktualizacja cały czas się restartuje po ukończeniu.

#6 Użytkownik jest niedostępny   amsztel 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: Wed, 03 Lip 19

Napisany 02 Grudzień 2019 - 20:15

Hmm to dziwne. U mnie WWII nie sprawial zadnych problemow... sprobuj wykonac: Game properties --> local files --> verify integrity of game files. Powinno pomoc.

#7 Użytkownik jest niedostępny   sander1818 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Wed, 13 Kwi 16

Napisany 02 Grudzień 2019 - 20:26

Z Codem zrobiłem tak, że najpierw pobrałem sobie tylko singla. Multi chciałem dossać po ograniu kampanii, ale nie wchodzi.

#8 Użytkownik jest niedostępny   sander1818 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Wed, 13 Kwi 16

Napisany 04 Grudzień 2019 - 10:36

Mam pytanie. Normalne jest to, że rozmiar aktualizacji zmienia się w trakcie pobierania? Gdy zaczynałem wczoraj, to było to 56,12 gb. Dziś wskazuje 57,43.

#9 Użytkownik jest niedostępny   lewuS 

  • mam hiv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1510
  • Dołączył: Nd, 13 Wrz 09

Napisany 04 Grudzień 2019 - 12:45

utnij trochę kabla od zasilatora, som za długje

#10 Użytkownik jest niedostępny   hwdp43 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13366
  • Dołączył: So, 05 Gru 09

Napisany 04 Grudzień 2019 - 13:16

chcesz kupic rzetony?

#11 Użytkownik jest niedostępny   lewuS 

  • mam hiv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1510
  • Dołączył: Nd, 13 Wrz 09

Napisany 04 Grudzień 2019 - 13:47

do odkużacza???????????//////

#12 Użytkownik jest niedostępny   Ender. 

  • ODDAWAJ TEN HEATSINK
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 769
  • Dołączył: Wed, 23 Lip 08

Napisany 04 Grudzień 2019 - 19:14

kupie rzetony do zmywarki, kontakt PM

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych