Forum PCLab.pl: Sprzedam MoBo s1156/i5-760/2x4GB 1600 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawarto¶ci

Otwarty

Informacja

Przed za³o¿eniem nowego tematu zapoznaj siê z regulaminem dzia³u. W±tki niezgodne z regulaminem lub bez podanej ceny przedmiotów bêd± usuwane.

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie mo¿esz rozpocz±æ nowego tematu
  • Nie mo¿esz odpowiadaæ w tym temacie

Sprzedam MoBo s1156/i5-760/2x4GB 1600 Wydajnie i tanio Oceñ temat: -----

#1 U¿ytkownik jest niedostêpny   Alexandre09 

• Uzale¿niony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Do³±czy³: Pt, 21 Lis 08

Napisany 03 Grudzieñ 2019 - 02:30

Witam!
Dzi¶ do sprzedania mój by³y ju¿ zestaw komputerowy. Ca³y czas ¶miga³ elegancko, przeszed³em na nim GTA5 na Very high, ale trafi³a siê opcja odkupienia od znajomego za pó³ darmo Ryzena 7, wiêc zmieni³em.
i5-760 lata³a elegancko z moim Fortisem 3, na 4GHz przy niskim napiêciu. Mobas te¿ w pe³ni prawny, jedynie zapinka przy RAMie jedna jest lekko z³amana. Ja mia³em 2 ko¶ci RAM wiêc nie przeszkadza³o mi to w ¿aden sposób, a i tak RAM siedzi i dzia³a w tym slocie jak by komu¶ potrzebne by³o 16GB. Do mobasa jest te¿ oryginalna tylna blaszka oraz karton z instrukcjami i jakimi¶ tam pierdo³ami :E
Jak kto¶ szuka taniej platformy do internetu/multimediów i starszych gier to jest to za grosze.

Pe³na specyfikacja:
- Procesor Intel® Core™ i5-760, pamiêæ podrêczna 8 MB, 2,80 GHz
- Asus P7P55D-E z SATA3 (pod SSD) i USB 3.0 Porz±dna, ch³odzona sekcja zasilaj±ca!
- RAM BALLISTIX SPORT DDR3, 2X4GB, 1600MHz, 9-9-9-24CL, Product of United States
- Nowe ch³odzenie na CPU, ARCTIC Alpine 12

Z³o¿one na porz±dnej pa¶cie termoprzewodz±cej Revoltec Thermal Grease Diamond !

Za ca³y zestaw chcê tyle, za ile znalaz³em najtañszy na Allegro, a mianowicie za WSZYSTKO 300 PLN :thumbup:

Dodaj obrazek

EDIT:
1) Zestaw chodzi³ ca³y czas z du¿o lepszym zasilaczem jak widaæ na zdjêciu, mianowicie ze stopki. Tutaj na zdjêciu to zestaw z³o¿ony z czê¶ci które mia³em w domu.
2) Mo¿liwo¶æ wystawienia na OLX/Allegro je¶li kto¶ ma tak± potrzebê, aczkolwiek jestem na tym forum od 2008 roku, wiêc nie za³o¿y³em konta 11 lat temu, ¿eby kogo¶ tutaj oszukaæ :cool:
3) Zachêcam do kontaktu, a na pewno siê dogadamy :)

Witam!
Ma³a aktualizacja w±tku!
Odnalaz³em karton po P7P55DE, oryginalny, z oryginalnymi akcesoriami do³±czonymi do zestawu. Dodatkowo w nim by³y opakowania po pamiêci RAM, wraz z paragonami. Okazuje siê ¿e na RAM jest jeszcze pó³ roku gwarancji.
Poni¿ej do³±czam dodatkowe fotki:

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

Ten post by³ edytowany przez T.Matt dnia: 07 Grudzieñ 2019 - 23:49
Powód edycji: Od¶wie¿aæ ofertê mo¿na po up³ywie 10 dni. /T.

Strona 1 z 1
  • Nie mo¿esz rozpocz±æ nowego tematu
  • Nie mo¿esz odpowiadaæ w tym temacie

1 U¿ytkowników czyta ten temat
0 u¿ytkowników, 1 go¶ci, 0 anonimowych