Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie można zamówić xboxa wpłacając zaliczkę? Gdzies mi to umknęło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na 10 listopada kasę się wyciągnie z konta bankowego i się kupi konsole.:pimp:

Edytowane przez KurczakPolski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem ja już o takich co to tak bez pardonu wyciągają kasę z konta, a potem mama jest wrukwiona. 

• Haha 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, PełenLuz napisał:

Czy da rade podlaczyc xbox series s pod monitor z dvi-d poprzez przejsciowke DVI-HDMI ?

Pewnie tak.... ale będziesz musiał jeszcze wyprowadzić jakoś dźwięk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Marcinnl napisał:

Euro Agd 100zł, ale bulisz za kod na preodera ,reszte dopłacasz przed premierą jak dodasz konsolę do koszyka, ale nie gwarantują ,że na premierę dostaniesz - "liczba konsol będzie ograniczona"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Elvis79 napisał:

Euro Agd 100zł, ale bulisz za kod na preodera ,reszte dopłacasz przed premierą jak dodasz konsolę do koszyka, ale nie gwarantują ,że na premierę dostaniesz - "liczba konsol będzie ograniczona"

Właśnie liczyłem na to że zaklepię sobie miejsce w kolejce.  Trzeba będzie poczekac albo wpłacić całość. Myślicie, że będzie problem z dostępnością po premierze czy to tylko taki szał bo idzie nowe? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To lepszą ofertę miał/ma Xkom.
Wysyłał na maila kody -100zł na konsole, a przy zamawianiu preordera z płatnością w salonie nie wymagana żadna przedpłata. Finalnie konsola wychodzi 2149zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co, kto 10'tego leci do sklepu z nadzieją na wyrwanie swojego nowego X'a??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, azgan napisał:

Nadzieja tu nie ma nic do powiedzenia, bo sprzętu nie będzie brakować to raz, a dwa już o tym pisałem - premierowy zakup sprzętu to beta testy. Tak pokazuje historia i tak pokazuje choćby ostatnia premiera kart nvidii. RDNA2 też będzie poniekąd nowością, więc i znakiem zapytania. Na premierę konsol też nie wychodzi żaden killer graficzny czy gameplayowy. Fajnie jest mieć nowy gadżet, ale odrobina rozsądku nie zaszkodzi.

Edytowane przez mlody_tarnow
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśląc w ten sposób nikt nigdy nie kupiłby żadnego sprzętu elektronicznego z obawy o usterki... Od tego jest gwarancja. Nie interesuje mnie tak naprawdę czy będą gry czy nie bo będę miał masę do ogrania z poprzednich lat. Od wszystkich Gearsów przez Black Ops I gdzie nadal ludzie grają przez Halo po Valhallę czy Cold War. Będę miał w co grać do większych premier. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Marcinnl napisał:

W Media Markt też można. Tzw.kaucja gwarancyjna płatna w ciągu 6 dni od momentu złożenia zamówienia,potem tydzień przed premiera i wysyłką trzeba dopłacić resztę (przychodzi przypomnienie i powiadomienie). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, azgan napisał:

Ja wszystko przez neta, i kurier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skok jest, ale szału nie ma. Liczę, że Sony to znacznie przebije zwłaszcza w Exach. Chciałbym np. w takim Days Gone2 po zgonie robić loading 1-2 sekundy. To byłoby coś.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że rozszerzenie dysku będzie ograniczonę do tej karty pcie a tu spokojnie można ładować ssd usb i dobrze to działa

A druga połowa filmu o tym że 60fps jest lepsze niż 30-40 ale tu chyba nikt w to nie wierzy? :D A na pewno nie @ODIN85!

Edytowane przez Wu70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że coś ciekawszego jest, ale widać, że wszystkich trzyma embargo i mogą tylko pokazywać czasy ładowań. Szkoda.

Edytowane przez mlody_tarnow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba mieć na uwadze, że żadna z tych testowanych gier, nie ma łatki pod Series X.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

IMO najwazniejsze: "I'll conclude this preview with the best news to come out of this venting weirdness: Series X, so far, is the quietest Xbox I've ever tested. Back-compat software runs the Series X to a high enough level to activate the fans and unleash noticeable heat dissipation, but I can barely hear it, even while spending hours in current-gen, open-world romps like Destiny 2 and Red Dead Redemption 2. Will that change when we get higher-performing "next-gen" games to test? That question, and many more, will have to wait until next time."

Podobno konsola jest super cicha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mlody_tarnow napisał:

Myślałem, że coś ciekawszego jest, ale widać, że wszystkich trzyma embargo i mogą tylko pokazywać czasy ładowań. Szkoda.

Tak jak myslałem, raczej nikt teraz nie pokaże żadnych testów gier tyle przed premierą. Szkoda, szkoda, ale ten quick resume to jest coś. Fajny bajer i loadingi też spoko.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spin-off czy coś tam, ale żeby ikoniczna postać Sony pojawiła się na konsolach Microsoftu ?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, mlody_tarnow napisał:

Spin-off czy coś tam, ale żeby ikoniczna postać Sony pojawiła się na konsolach Microsoftu ?

No ładnie. Myślałem że to tylko na PlayStation i PC wychodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi