Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, kubikolos napisał:

To i ja będę wiedział w jakiej kolejności grać :D Ale to jest wszystko pod fabułę ustawione? 

Mnie tylko fabuła interesuję w multi nie będę grać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, kubikolos napisał:

To i ja będę wiedział w jakiej kolejności grać :D Ale to jest wszystko pod fabułę ustawione? 

Tak, ustawione chronologicznie pod względem fabularnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bijcie ale nigdy nie mogłem zrozumieć fenomenu halo - piju, piju - strzelanie kolorowymi laserkami do śmiesznych krasnali :D

Ta seria to dla mnie jakiś ewenement społeczny, nie przymierzając jak fall guys

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, milekp napisał:

nie bijcie ale nigdy nie mogłem zrozumieć fenomenu halo - piju, piju - strzelanie kolorowymi laserkami do śmiesznych krasnali :D

:P

Ale bardzo przyjemne strzelanie, świetne multi, dobra fabuła, fajny bardzo taki growy protagonista trochę w stylu Doom Guya. Swego czasu też wiele pionierskich rozwiązań w gatunku FPS,  świetne AI, zbalansowane bronie, regenerujące się zdrowie itp. No i chyba poza 007 pierwszy udany FPS na konsole który utorował drogę reszcie. Dzisiaj to nie wygląda tak spektakularnie ale w swoim czasie Halo naprawdę zostawiło swoje ogromne piętno na gatunku strzelanek i w zasadzie rozkręciło sieciowe strzelanie na konsolach. Przy okazji powstała też Machinima.

A kolory i piju piju wiadomo, co kto lubi :D w sumie to nawet pasuje, jest taki klimat trochę G.I. Joe itp.

Edytowane przez Akozz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie seria halo w singlu to świetne gry. W multi nie gram. 

Fabuła,muzyka grafikę pominę bo już trochę niektóre części się zestarzały.

Ale ta seria ma to coś że grasz i grasz i grasz i w końcu jak wszystko skończysz to jest pustka i czekasz na więcej.

A więcej nie  ma :(

Edytowane przez kurczak80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oryginalny soundtrack ❤️ Chodzą jakieś ploty, ze ktoś chce przejąć Bungie. Muszę poszukać głębiej bo mignęła mi tylko ta informacja. 

Edytowane przez kubikolos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, milekp napisał:

Podpisuję się pod tym. Nie widzę kompletnie nic spektakularnego w tej serii gier.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mlody_tarnow napisał:

Podpisuję się pod tym. Nie widzę kompletnie nic spektakularnego w tej serii gier.

Mogę to samo powiedzieć o Spidermanie czy God of War. Nic ciekawego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, azgan napisał:

Mnie tylko fabuła interesuję w multi nie będę grać 

Szukaj wszelakich "historycznych znajdziek", oglądaj/czytaj/słuchaj. Same gry Halo to tylko ułamek świata "Halo", jak się porządnie wkręcisz to skończysz z własnym jeżdzącym Guźcem w skali 1:1 :] 

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze producenci konsol obiecują na góry złote ale jak na 12 T patrzę z przymrużeniem i czekam. Tak na prawdę to tymi 12 T podniecałem się dla jaj. Na pewno  Xbox Series X nie wykorzysta swojego potencjału. Czekam na testy zobaczymy jakie brudy wyjdą.:cool: 

• Haha 1
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś o Xbox Series S z napędem? Szczerze mówiąc Xbox One X ładnie mi się komponuje na szafce rtv, a stawiać pudło gdzieś obok mi się nie uśmiecha. Te nowe konsole są koszmarne z wyglądu, szczególnie PS5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co nie wiadomo.  Na pewno w planach będzie jeszcze jedna konsola, ale dodanie do XSS napędu to już było by idiotyczne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

XBOX SERIES X z szybszym dyskiem SSD od PS5??

Nieźle jaja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, azgan napisał:

XBOX SERIES X z szybszym dyskiem SSD od PS5??

Zastanawiam się po co ludzie używają stopera skoro w programach typu AAE można dodać time stamp :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ostatnich zakupach trzeba przyznać, że Microsoft urósł do olbrzymich rozmiarów. Zbroją się i to mocno, dodatkowo studia gwarantują co 3-4 miesiące gierkę w gamepass'ie.

1.jpg

Edytowane przez Jack White

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę już mieć tego XBOX SERIES X ?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Jack White napisał:

Po ostatnich zakupach trzeba przyznać, że Microsoft urósł do olbrzymich rozmiarów. Zbroją się i to mocno, dodatkowo studia gwarantują co 3-4 miesiące gierkę w gamepass'ie.

1.jpg

Zdecydowanie tak! :) Jak pisałem wcześniej jest jakaś plotka, że ktoś kręci się koło Bungie. Microsoft zmienił swoje podejście i to widać więc może coś szykują jeszcze wielkiego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, kubikolos napisał:

Zdecydowanie tak! :) Jak pisałem wcześniej jest jakaś plotka, że ktoś kręci się koło Bungie. Microsoft zmienił swoje podejście i to widać więc może coś szykują jeszcze wielkiego :D

A niech ich kupują https://xboxera.com/2020/10/02/remember-those-bungie-acquisition-rumours-we-think-theyre-real/

maxresdefault.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, azgan napisał:

Zdecydowanie bym się cieszył! Bungie mogłoby ogarnąć Halo a 343 zrobić swoje IP. W każdym razie Bungie chciało tylko swobody. Myślę, że będzie walka jak pomiędzy X360 a PS3. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, azgan napisał:

SONY czai się na Warner Bros ?

Może tylko na to ich stać? LUL 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, kubikolos napisał:

Może tylko na to ich stać? LUL 

Narazie to nic pewnego https://gamingbolt.com/sony-in-a-good-position-to-buy-warner-buying-metal-gear-solid-ip-isnt-worth-much-without-kojima-michael-pachter

6 minut temu, kubikolos napisał:

Zdecydowanie bym się cieszył! Bungie mogłoby ogarnąć Halo a 343 zrobić swoje IP. W każdym razie Bungie chciało tylko swobody. Myślę, że będzie walka jak pomiędzy X360 a PS3. 

Tak to będzie wojna jak za czasów X360 i PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, azgan napisał:

Sony może kupić nawet Konami czy co tam chce, ale nawet to nie przekona mnie do ich konsoli. Dla mnie nie mają absolutnie nic ciekawego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, kubikolos napisał:

Chciało swobody i dlatego jakoś mi się nie widzi, aby oni znowu chcieli wracać do MS albo pod skrzydła innego wydawniczego giganta. Mają prawa do marki Destiny, więc mogą sobie dłubać na swoim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi