Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, martingg napisał:

zdjęcie od znajomego, który pracuje na magazynie MM. ONE ISTNIEJĄ! :D

57e870133d5de9da.jpg

Właśnie zamówiłem drugiego XSX z ME a Ty mi tutaj takie fotki wysyłasz z MM ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym preorderem to była chyba jakaś odgórna akcja, bo funkcjonowało to w różnych sklepach. W euro jest niby tak, że kto opłacił preorder ma 7 dni od premiery na jego wykorzystanie więc do 17 XI część konsol będzie "zaklepanych" i nic z tego że ktoś wpłacił całość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie jaki pomysł na preordery ma Media MArkt? 

Zamówiłem, opłaciłem i wybrałem odbiór osobisty. Wiadomo jest znowu cyrk i odbioru nie będzie. Natomiast samo MM nic narazie nie informuje.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Godzinę temu, Sponsi napisał:

NIE. Nie taka była informacja. Mnie, jako osobę zamawiającą w dniu otwarcia sprzedaży nie interesuje co się potem na stronie działo, trzeba było do mnie pisać z X-a jasno i wprost "nie wpłacisz - nie będzie", a nie, że "wpłacisz - masz na pewno". Zrozumiałem to tak, że jak nie wpłacę, to chronologicznie wciąż się załapię.

Ta informacja była od początku tylko jako przykład podałem wersję strony z 4 października (bo taką znalazłem na web archive).

Sam się zastanawiałem czy u nich wpłacić zaliczkę i wpłaciłem kilka dni po starcie preorderów, bo najpierw miałem preorder w RTV Euro AGD opłacony ze względu na większy wybór zestawów.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Michalt napisał:

Czy ktoś wie jaki pomysł na preordery ma Media MArkt? 

Zamówiłem, opłaciłem i wybrałem odbiór osobisty. Wiadomo jest znowu cyrk i odbioru nie będzie. Natomiast samo MM nic narazie nie informuje.. 

Tyle wiadomo, że mają wysyłać maile co dalej, mam identyczną sytuację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na GOLu już jest recenzja, ale psychofani PS i ta wolą gry za 350zł i słabszą konsole, bo exy. ?

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, azgan napisał:

Właśnie zamówiłem drugiego XSX z ME a Ty mi tutaj takie fotki wysyłasz z MM ?

No cóż .... 4 dni praktycznie zostały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W euro nie byly wczoraj dostepne bundle z asasynem, dzis juz sa wiec pewnie stany uzupelniaja. W marketach maja ponoc w piatek czyli jutro podac oficjalne stanowisko w sprawie wysylek i odbiorow.

Edytowane przez Phoenixsuple
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Recenzja Xbox Series X - Microsoft odrobił lekcje https://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=2667

Test Xbox Series X – wreszcie mamy odpowiedzi na pytania, które Cię męczyły https://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/xbox-series-x-test-konsoli-nowej-generacji.html

Xbox Series X – recenzja sprzętu. Sprawdzamy gry, 120 fps, funkcje i kulturę pracy https://www.ppe.pl/publicystyka/9757/xbox-series-x-recenzja-sprzetu-sprawdzamy-gry-120-fps-funkcje-i-kulture-pracy.html

Edytowane przez azgan
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, SPYCHCIO napisał:

Dlatego ja zapłaciłem całość z góry przy zamówieniu ? tyle, że w EuroRTV

Nie wiem po co tyle osób bawiło się z tym wpłacaniem 100zł, co za różnica czy wydam te 2250zł dzisiaj czy za miesiąc :szczerbaty:

Wiesz, jakby były jakieś jaja, to masz w zawieszeniu 2250, a nie stówę... heh

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Phoenixsuple napisał:

Ta gra to nawet na Switchu lata w 60 klatkach :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłaszam ważne info :D. Xboxa nie zabraknie na pewno nie w MM. Znajomy z magazynu potwierdził dziś przywieźli 5 sztuk jutro mają przywieźć 29 sztuk ogółem. Maja 7 preorderow u nich. Także nie będzie problemu z dostępnością.

Edytowane przez martingg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem z obsługą klienta z xkom, podobno będą wysłać w poniedziałek. Tak jak wyżej pisaliście, wysyłka w kolejności chronologicznej, ja opłaciłem preorder i łapię się na pierwszy termin, drugi będzie około 15 listopada, trzeci około 15 grudnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozmawiałem i kobita nic nie potrafiła powiedzieć, bo chciałem dowiedzieć się jak mocno spadłem. Mówiła, że mają 800 zamówień heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testy XSX przeczytane i obejrzane, teraz tylko czekać i samemu ocenić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, MadSpot napisał:

Jakby ktoś potrzebował, to jantronik ma jeszcze troszkę konsol "od ręki": https://www.komputronik.pl/product/701062/microsoft-xbox-series-x.html

To ściema. Pisałem już o tym wcześniej, gdy ok. 10 dni temu gdy zrobili manipulację. Dziś mamy kolejną: jeszcze wczoraj mieli bodajże ok. 150 konsol na 550 dostępnych, dziś jest 19 na 720 - LOL. Ponadto trzeba wpłacić firmie której grozi bankructwo całą kwotę z góry. Widzę, że w Morele konsole też wyparowały (te ich stałe 30 sztuk), to i tak lepiej od tych które przyjmują i nic nie informują (czyli większość).

Godzinę temu, henryk nowak napisał:

Rozmawiałem z obsługą klienta z xkom, podobno będą wysłać w poniedziałek. Tak jak wyżej pisaliście, wysyłka w kolejności chronologicznej, ja opłaciłem preorder i łapię się na pierwszy termin, drugi będzie około 15 listopada, trzeci około 15 grudnia.

No to spoko, co za problem te 5 dni, skoro i tak pewnie będą ze 2 patche w tym czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś tam w ogóle ciekawego się okazało w tych testach/recenzjach? Czy to co już wiadomo było?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nowego wiec nie wiem na co to embargo było ?‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Phoenixsuple napisał:

Żeby do wszystkich recenzentów konsola dotarła na czas i mieli chwile na testy? Gdyby embarga nie było, to by się prześcigali w tym kto pierwszy upubliczni swoją recenzje, a MS mógłby być oskarżany o faworyzowanie wybranych redakcji/recenzentów. A przynajmniej tak to sobie tłumaczę ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Phoenixsuple napisał:

Nie no było. Powiedzieli więcej o BC. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, martingg napisał:

zdjęcie od znajomego, który pracuje na magazynie MM. ONE ISTNIEJĄ! :D

Pralki, zmywarki, xboxy :E

Jeszcze dobrze dostawa nie przyjęta (nie rozmieszczona odpowiednio na działach magazynu) a focia Xboxa musi być :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi