Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, milekp napisał:

jak wszędzie partacze. "Sklepiki" bez jakiegokolwiek zaplecza organizacyjnego i myśli technologicznej...

Ale do brania pieniędzy to pierwsi...

Dokładnie, do tego sprzedawcy, którzy są jedynie pustakami do nabijania towarów do systemu, bez decyzyjności, bojący się cokolwiek powiedzieć, zmienić, zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą czy ktoś jeszcze zamawiał konsolę w sklepie MS? Wysłali komuś  link do śledzenia paczki? :P Moja ma od kilku dni status "Pre-ordered" i termin dostawy 10.11. Standardowa paczka UPS to 3-5 dni (roboczych), więc, najpóźniej dzisiaj UPS powinien podjąć przesyłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UPS przeważnie zawsze mi dowoził na drugi dzień od dnia nadania, jak i w sumie każda inna większą firma kurierska. Pewnie w poniedziałek wyślą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa, kliknąłem po raz setny w rtv euro agd wysyłkę na 10.11. i patrzę - przyjęło.... hurraaa... a nie, zaraz, dlaczego wybija mi dostawa w poniedziałek 30.11.???

Zapierdzielę ich przez infolinię jak tylko mi się uda do nich dodzwonić, taka wtopa...:murzyn::boink:

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, milekp napisał:

Kuźwa, kliknąłem po raz setny w rtv euro agd wysyłkę na 10.11. i patrzę - przyjęło.... hurraaa... a nie, zaraz, dlaczego wybija mi dostawa w poniedziałek 30.11.???

Zapierdzielę ich przez infolinię jak tylko mi się uda do nich dodzwonić, taka wtopa...:murzyn::boink:

Ja zamawiałem ten ich preorder za stówkę, dopłacałem za konsole jakoś w połowie października (raty) i mogłem od razu wybrać termin na 10.11.

image.png.aeb5f1afd43d7c731cf7136f424bf0b2.png

Edytowane przez Luk4s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja zapłaciłem za całość 22.09.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba dzwonic na dzial obslugi zamowien, tam sie potwierdza i zamowienie klepniete juz. Czekalem prawie 30min na infolini w kolejce.

image.png.9710f7d1f3d6c4c00b188807b66670e1.png

Edytowane przez Phoenixsuple
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak miałem. Na infolinii udało się przestawić na wysyłkę. Napisz proszę czy też dostałeś z dokumentami fakturę  korygującą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj biedaczki ?.

A tak na poważnie to w poniedziałek przejdę się do ME z ciekawości czy będą wystawione, cała reszta sklepów niestety w galeriach, więc będą zamknięte. Stawiam, że będą.

"no-preorders"

Edytowane przez mlody_tarnow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Thunder866 napisał:

Napisz proszę czy też dostałeś z dokumentami fakturę  korygującą?

Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Phoenixsuple napisał:

trzeba dzwonic na dzial obslugi zamowien, tam sie potwierdza i zamowienie klepniete juz. Czekalem prawie 30min na infolini w kolejce.

image.png.9710f7d1f3d6c4c00b188807b66670e1.png

uff, udało się przekierować na kuriera, dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jw info z łowców gier:

Dla osób zamawiających XSX/S w RTV Euro AGD z odbiorem w sklepie, który będzie zamkniety:
Strona sklepu pokazuje najbliższą datę odbioru na 30.11, gdyż wtedy wg Morawieckiego sklepy zostaną otwarte (wybór daty odbioru to nadal odbiór w sklepie).
Jeśli chcecie otrzymać konsole na dzień premiery kurierem, zadzwońcie do nich na infolinię i poproście o zmianę sposobu dostarczenia (nie ma możliwości zrobienia tego przez stronę sklepu).
Bądźcie cierpliwi bo sporo osób dzwoni w tej sprawie i bądźcie dla konsultanta mili, bo on chce Wam pomoc a telefonów jest od groma a to wszystko wina... Sami wiecie kogo ?
Piona i widzimy się z najpotężniejsza konsola w historii i jej siostra w bieli już za 4 dni ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znane mi z autopsji... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam XSX z EuroRTV i dzisiaj bez problemu ustawiłem dostawę na 10.11, ale już we wrześniu zaznaczyłem kuriera.

Edytowane przez SPYCHCIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacięta walka od samego początku w starciu gigantów, na razie 1:1. :E

• Haha 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem ciekawe starcie :E Nie powiem, po ilości marketingowej pary jaka poszła w temat SSD spodziewałem się, że będzie to trochę inaczej wyglądać :E Ciekawe od czego to zależy i czy wykorzystanie mocy wymagać będzie specjalnych zabiegów :E 

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na te czasły ładowania gier to musi to mieć jakiś związek z optymalizacją... bo dyski mają całkiem różną specyfikację. PS5 powinno wygrywać, jednak tak nie jest. Dodatkowo bywają ogromne różnice w czasie wczytywania na korzyść jednej lub drugiej konsoli. Jednak już mniejsza o to bo nareszcie jest ten SSD w next-genach i robi sporą różnice w porównaniu do HDD, które wiecznie na wciskali ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Superplastyfikator napisał:

Całkiem ciekawe starcie :E Nie powiem, po ilości marketingowej pary jaka poszła w temat SSD spodziewałem się, że będzie to trochę inaczej wyglądać :E Ciekawe od czego to zależy i czy wykorzystanie mocy wymagać będzie specjalnych zabiegów :E 

No ciężko coś powiedzieć na podstawie tak lipnego materiału, gdzie nawet nie wiadomo czy to jest dokładnie ten sam moment fabularny. :E A choćby w W3 długość loadingów różni się w zależności do postępu wątku głównego.

Tak czy inaczej będzie śmiech jak Xbox lepiej poradzi sobie w tym temacie, po tej całej marketingowej papce ze strony Sony. :E

Edytowane przez Vulc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie porównania będą chyba bardziej miarodajne dla multiplatform, które dopiero wyjdą. Valhalla albo CP2077 powinny dać dobry pogląd na to jak szybko na jakiej konsoli wczytują się dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Camil666 napisał:

Takie porównania będą chyba bardziej miarodajne dla multiplatform, które dopiero wyjdą. Valhalla albo CP2077 powinny dać dobry pogląd na to jak szybko na jakiej konsoli wczytują się dane.

Dokładnie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi