Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Gonzo3211 napisał:

W neonet był nawet za 220-230 chyba. Za taką cenę to i mnie zaczął interesować :E. Ino nie ma do czego wykorzystać, ale pomyślałem że by pasował do mojego dualshocka 20th anniversary :E

Teraz już chyba nie ma za tyle 😉A tam pad,ale motyw fajny dostajesz 😄

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
25 minut temu, afrikan napisał:

@azganStaruszek zapytał się mnie co chce na święta od niego,to nie skromnie podeslalem mu link z padem 😅Także będę miał i ja 😁

A i jest w promocji znowu https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-xbox-wireless-controller-20th-anniversary-se?utm_medium=linktxt&utm_campaign=2021.12&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=3214032

Za 259 zł 👍

Ładna cena, będziesz zadowolony z nowego. Ja już pada od zestawu schowałem do pudełka (awaryjnie) i korzystam teraz tylko z tego Special Edition 😉

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Panowie... da się przenieść save z jednego konta na drugie, oba na tej samej konsoli??

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
8 godzin temu, lycone napisał:

Warto zagrać w pierwsze Halo czy raczej można się brać za najnowsze bez znajomości pozostałych?

Jakby co to XBOX Polska sam przygotował materiał wprowadzający do Halo Infinite dla tych co nie grali w poprzednie części 

Podobno gra jest przygotowana z myślą o fanach (tak piszą w recenzjach) więc raczej znajomość fabuły będzie wymagana.

  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

XBOX GAME PASS z kolejną grą-niespodzianką od Microsoftu 

 

 

  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
6 godzin temu, azgan napisał:

XBOX GAME PASS z kolejną grą-niespodzianką od Microsoftu 

 

 

No i fajnie kolejna gierka której bym nie kupił,ale w gp ogram 👍

Coś za bardzo nas ten Microsoft rozpieszcza 😊

 

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serious Sam 4 - Launch Trailer

 

Godzinę temu, afrikan napisał:

No i fajnie kolejna gierka której bym nie kupił,ale w gp ogram 👍

Coś za bardzo nas ten Microsoft rozpieszcza 😊

 

Taka ciekawostka odnośnie XBOX GAME PASS 

Xbox Game Pass nie musi trafić do wszystkich klientów Microsoftu. Phil Spencer tłumaczy

 

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
12 minut temu, azgan napisał:

Serious Sam 4 - Launch Trailer

 

Taka ciekawostka odnośnie XBOX GAME PASS 

Xbox Game Pass nie musi trafić do wszystkich klientów Microsoftu. Phil Spencer tłumaczy

 

I bardzo dobrze 👍 Widać że facet wie o co chodzi.

Ogólnie Phil Spencer to chyba najlepsze co mogło się przytrafić xboxowi 👍

  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Recenzja z XBOX SERIES X

 

  • Thanks 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

O której godzinie jutro rusza kampania Halo Infinite ?

  • 8 grudnia - 19:00 CET (Warszawa)
  • 8 grudnia - 19:00 CET (Berlin)
  • 8 grudnia - 10:00 PST (Seattle)
  • 8 grudnia - 12:00 CST (Meksyk, miasto)
  • 8 grudnia - 13:00 EST (Nowy Jork)
  • 8 grudnia - 15:00 BRT (Sao Paulo)
  • 8 grudnia - 18:00 GMT (Londyn)
  • 8 grudnia - 21:00 MSK (Moskwa)
  • 8 grudnia - 21:00 AST (Riyadh)
  • 8 grudnia - 23:30 IST (Nowe Delhi)
  • 9 grudnia - 2:00 HKT (Hong Kong)
  • 9 grudnia - 3:00 JST (Tokio)
  • 9 grudnia - 5:00 AEDT (Sydney)
  • 9 grudnia - 7:00 NZDT (Auckland)
  •  
Edytowane przez kurczak80
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Diablo 3 Eternal Edition za 80 złotych się opyla ? Nigdy nie miałem okazji w to zagrać a teraz widzę w sklepie promocja ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie Serious Sam to tylko kultowa jedynka. Potem to już nie to.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, Gonzo3211 napisał:

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie Serious Sam to tylko kultowa jedynka. Potem to już nie to.

Pierwsze i drugie starcie były super, potem poziom spadł o co najmniej 50%. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ok, przeszedłem dwa pierwsze rozdziały Serious Sam 4. Ale gówno :E Póki co ode mnie 3/10, a subiektywnie 1/10. Grafika jak na xone, spadki płynności, w animacjach przeciwników brakuje klatek, aktorzy głosowi spod budy z piwem, strzelanie jest kiepskie, mało precyzyjne i sztywne. Poczucie humoru jest na poziomie całej reszty. Czy może być gorzej? Pewnie tak, ale już jest bardzo źle.

 

Edytowane przez henryk nowak
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serial Halo na pierwszych ujęciach

 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
41 minut temu, azgan napisał:

Serial Halo na pierwszych ujęciach

 

 

Jaram się :D

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Hellblade 2 poproszę filmik ;) a najlepiej datę premiery.

  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
W dniu 6.12.2021 o 19:42, goly napisał:

Panowie... da się przenieść save z jednego konta na drugie, oba na tej samej konsoli??

Witam po dość długim czasie😜. A nie przypisuje się save do konta niezależnie na czym grasz(Xbox, Pc) ale pewny nie jestem. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
1 godzinę temu, rymek1987 napisał:

Diablo 3 Eternal Edition za 80 złotych się opyla ? Nigdy nie miałem okazji w to zagrać a teraz widzę w sklepie promocja ;)

No pewnie, że tak. Kupiłem diablo na PC na Switch a teraz na XSX. Na konsoli gra się zdecydowanie najprzyjemniej. Jedynie szkoda, że graficznie nie dostała boosta ;-)

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Na Xbox działa chyba w tej samej rozdzielczości co na switchu, czyli w 900p.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
W dniu 6.12.2021 o 17:08, afrikan napisał:

@azganStaruszek zapytał się mnie co chce na święta od niego,to nie skromnie podeslalem mu link z padem 😅Także będę miał i ja 😁

A i jest w promocji znowu https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-xbox-wireless-controller-20th-anniversary-se?utm_medium=linktxt&utm_campaign=2021.12&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=3214032

Za 259 zł 👍

I jak masz już 😉?

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
10 godzin temu, henryk nowak napisał:

Na Xbox działa chyba w tej samej rozdzielczości co na switchu, czyli w 900p.

Piszesz o Diablo 3? Przecież to działa w natywnym 4k. Jest wersja ulepszona pod Xbox one X.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
35 minut temu, mURdOcK napisał:

Piszesz o Diablo 3? Przecież to działa w natywnym 4k. Jest wersja ulepszona pod Xbox one X.

Szczerze mówiąc nie wiedziałem.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
17 godzin temu, afrikan napisał:

I bardzo dobrze 👍 Widać że facet wie o co chodzi.

Ogólnie Phil Spencer to chyba najlepsze co mogło się przytrafić xboxowi 👍

Ciężko się z tym nie zgodzić 

Phil Spencer chce pomagać konkurencji, nie zajmuje się "wojną konsol" https://www.eurogamer.pl/articles/2021-12-08-phil-spencer-chce-pomagac-konkurencji-nie-zajmuje-sie-wojna-konsol

przy czym trzeba brać i tak na wszystko poprawkę co mówi bo wiadomo że to marketingowy bełkot (bez powodu nie kupili Bethesdy) 😉 

 

Edytowane przez azgan

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
9 godzin temu, azgan napisał:

I jak masz już 😉?

Ja mam ;) świetny jest ten pad, ładnie się prezentuje... w pudełku :E

Pad do Forzy 5 też jest super, młodemu dałem na mikołaja i jest  nim zachwycony.  

Poza tym obiecałem sobie że więcej padów nie kupuję w tej rewizji sprzętowej. Jeżeli coś w tych padach zmienią to dopiero wtedy kupię kolejnego... :E 

Mam takie:

a1-kontroler-bezprzewodowy-microsoft-xbo

Xbox-Aqua-Shift-1.png

pr_2021_9_15_15_37_16_168_00.jpg

a4f772c7-019c-49a7-85ac-a3bb194e1a59.jpg

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...