Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.01.2023 o 22:02, Elvis79 napisał:

Assasin tylko 1ka jest ENG (warto ograć w końcu to początek historii) reszta już PL, a gier masz tyle do nadrobienia, że chyba nie starczy Ci życia ;) , tak na szybko, serie gier - Gears of War, Dishonored, Far Cry , Watch Dogs, Batmany Arkham, Dead Rising, Bioshock, Tomb Raider, Mafia, Wolfenstein ,Devil May Cry, Resident Evil ,Call of Duty itd

do tego Max Payne 3, Sunset Overdrive, , Mad Max, GTA5, Alan Wake, Sleeping Dogs, Cień Mordoru 1+2 , Star Wars Fallen Order , Red Dead Redemption 1 + Undead Nightmare ( bez wersji PL ale warto) i RDR2, Wiesiek 3, Cyberpunk :)

co do gier patrz na cenę czy taniej cyfra czy pudełko (no chyba że chcesz potem sprzedać to wiadomo co wybrać), a jak bierzesz grę z x360 to upewnij się, że jest w wstecznej kompatybilności.

Dodatkowo AC 1 działa w 60 fps i 4k na xsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tak dla przypomnienia, dzisiaj pokazik o 21:00.

Czekam mocno na Forze, oby premiera jakoś na wiosnę, nie później.

Edytowane przez Tomek1623

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

zobaczyłem pokaz. Można siąść i płakać. Kreskówkowo fortnajtowe ścierwa z grafiką ala flagowe gry na androida z głębią taką jak reklama coca coli. Typowe ścierwo zapychacze dla 10 latków którzy jarają się kompletnie byle czym bo są młodzi i do tej pory grali ale na nerwach rodziców a ci kupili im konsole bo już nie mogą.

Naprawdę można się popłakać jak się patrzy na co co gracze x-box mają przed sobą.

To już wolę zagrać w kolejny remaster TLoU lub jakieś indyki z gatunku "sotry teller" - bo to co zobaczyłem to rak mózgu.

Forza oczywiście klasycznie - model zniszczeń level zero. Brawo brawo.

edit.

Jedna tylko gra na PC pisana przez pasjonatów - Wartales, - poziomem złożoności i przemyślenia tego co się implementuje  - rozkłada WSZYSTKIE te gry razem wzięte. A to tylko jakiś mały indyk z budżetem jaki mają inni devi z w/w prezentacji na cukierki bez limitów dla personelu.

Edytowane przez Legoman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No to siedź i płacz, albo graj po raz dziesiąty w The Last of Us, na PS6 też pewnie jakiś remaster wpadnie.

Wiadomym było przecież, co zostanie pokazane na tej prezentacji, jeśli ktoś spodziewał się nie wiadomo jakich fajerwerków, to pretensje może mieć tylko do siebie.

Hi-Fi Rush wygląda kapitalnie i jest czymś, co chętnie sprawdzę. Dla mnie to coś innego i świeżego w zalewie tych wszystkich średniaków i technicznych padalców. Skojarzenia z Jet Set Radio przychodzą same. Ktoś to na Steamie ładnie nazwał połączeniem Devil May Cry z Guitar Hero. Do tego pełna wersja PL (napisy i dubbing). Reszta średnio, Redfall od biedy do obadania, ścigałki mnie od jakiegoś czasu niespecjalnie jarają, więc Forza też bez szału, ale wygląda OK. Lepsze to niż GT z modelem kolizji z czasów PS2 i dźwiękiem aut, których nie powstydziłyby się najlepsze kosiarki.

Edytowane przez Kszyrztow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był jakiś downgrade w Wiedźminie 3 na patchu 4.01? Bo framerate w ustawieniach 30fps jest teraz jakoś dziwnie stabilny ;) 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super pokaz, jestem zadowoliny, bedzie w co grac.

W pracy teraz kupily 3 osoby xboxa x w promocji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie mam mały problem z padem od XSX. Wczoraj normalnie wszystko działało. Teraz uruchamiam pada, konsola się załącza ale nie idzie nic zrobić. Sprawdziłem na telefonie i pc to normalnie w grach działa, a na konsoli nie. Parowałem na nowo pada do konsoli i tak to nic nie pomogło. Załącza konsole i nic poza tym. 

EDIT.

Ok znalazłem rozwiązanie... Jakby ktoś miał podobny problem za "zawieszonym" padem, daje link do rozwiązania.

https://www.youtube.com/watch?v=bm1xPxe3BoI

Edytowane przez kowi88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi