Nie wiem dokładnie o czym mówisz bo się nie znam. Ale chodzi o to ze to IP które miałem wczesniej teraz nalezy do innej osoby. Czyli tak jak w moim przypadku jest T-Mobile to ma on jakąś pulę IP i po prostu raz ja mam to IP a po resecie trafia do kogoś innego ?
Działała i nagle przestała?
Jakim kablem łączysz kartę z monitorem? Kartę poprawnie zatrzaskujesz w gnieździe? Spróbuj w drugim slocie. Może to głupie, ale przedmuchaj sloty. Może jakiś ciaproch wlazł i wadzi.
Przetestuj ją u kogoś, jeśli masz taką możliwość. Nie można wykluczyć, ze po prostu padła. Bios płyty w miarę świeży? Ram obsadzony w prawilnych slotach (z reguły 2 i 4)?
Chyba nic więcej nie wymyślimy. Może pomogłaby aktualka biosu karty, ale rozumiem, ze ciężko będzie jak nie masz obrazu. Starsze karty nie zawsze działają z nowymi płytami i czasem pomaga właśnie to.
Kręcące się wiatraki nie świadczą o tym, ze grafika działa poprawnie.
Nie pisze o braku mocy tylko o tym ze nawet na najszybszym dysku nvme zdarzają się ścinki, przyciecia.. i znajac życie to pewnie byś mi zaraz napisał że mam kupić szybsza kartę do tej swojej 64 gigowk, bo przecież valve wprowadziko prekomplikscje shaderow I musi być git
Elden na decku nadal działa jak gówno więc valve nic nie poprawiło.