Ja dopiero na ten kod czekam, więc nie wiem jak to działa. Instrukcje masz tu: https://kody.komputronik.pl/
Na pewno nie steam, a battlenet*.
do końca roku tak
Post z przed jakiś 2 lat i tak jak napisałem odnosił sie do telefonu połowę tańszego. Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem "wypominaj" takie bzdury innym.
Albo jesteś tępy i nie skończyłeś gimnazjum, albo Cie nie nauczyli logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem. Praktycznie każdy temat do którego się odnoszę polecę każda markę jeśli sprzęt będzie pasował do wymagań autora - w przeciwieństwie do większości ludzi na tym forum - nawet na innych działach.
Mnie na początku też szokowało, jak szybko wypalają się oledowe ekrany w nowych smartfonach. Widać to doskonale na sklepowych wystawkach i nie mówię tu o starszych modelach, tylko flagowcach po paru tygodniach od premiery (wystawienia na półkę). 😄
Taka jest cech ten technologii i na to nic nie można poradzić.
Nie wiem na ile można się przed tym FAKTYCZNIE ubezpieczyć, na przykład dodatkową gwarancją. Jednak ja nie chciałbym wydawać kilku tysięcy złotych za sprzęt, którego będę się bał swobodnie używać, bo mogą się wypalić statyczne elementy wyświetlanych obrazów.
Dlatego liczę na miniledy.
RTX 3060 Ti gaming x zamówiony na morelach 10.01 za 2599PLN Z tego, co mi wiadomo około 600 osób w kolejce.
Ja jestem około 525 w kolejce.
Jak myślicie uda mi się dostać kartę do końca lutego?
Regulamin bycia fanem, a nawet fanbojem, jednej marki co do zasady nie zabrania. O ile nie powoduje to wycieczek i skakania sobie do gardeł, albo nie jest wprost realizowaną reklamą i marketingiem szeptanym. Dowodów na to drugie na razie nie widzę, ale skakanie owszem ma miejsce.
Takie docinki jak wyżej to z kolei prosta droga do kłopotów.
Spokoju i opanowania oraz dobrej nocy wszystkim życzę.