Kurteczka powiedzial ze osiagnelismy juz top mozliwosci krzemu w kartach i teraz AI i upscalling bedzie uzywany wiec ja bym sie wzrostow gigantycznych nie zpodziewal xD
Ooo widzisz sluszna uwaga. I masz rację nic więcej raczej nie ugra, sam posiadałem strixa 970 i po ok. 4 latach wymieniałem pastę, bardziej z ciekawości niż z temperatur, ale przed wymianą było ok.77 stopni, po wymianie 73. Kiedy to robiłem to nie wiem jaka była temperatura HS, bo wtedy jeszcze nie było tej zakładki w gpuz która ludzi doprowadza do paranoi.
Większość współczesnych gier to czysto marketingowy produkt zoptymalizowany pod sprzedaż. To, że są do niczego nie wynika z proporcji płci twórców, tylko z innych czynników. Myślę że podobnie jest z Gwiezdnymi Wojnami, taśmowo produkowanym wizualnym plastikiem służącym do zarabiania pieniędzy (~70 miliardów dolców). Ideologie nie wygrają z chęcią zysku....
włączyłem Skyrima przed odkurzeniem i mialem 106 stopni, czy to mozliwe? nie pali sie karta w takich temperaturach? komputer sie nie wylacza gdy temp. jest tak wysoka?