Ale ja nie mam z tym problemu, że ONZ to bada. Niech sobie bada. Ale wyniki będą warte tyle ile badania Rosjan na temat nazistów na Ukrainie. ONZ jako instytucja w dobie wojny na Ukrainie, w dobie wojny na bliskim wschodzie stał się Ligą Narodów która nic nie potrafi a świat to zauważył, i są przekraczane kolejne granice. Niech się HAMAS nie chowa w budynkach, za matkami i dziećmi tylko rozpocznie walną wojnę to będziemy mogli mówić o ludobójstwie które robi Izrael, a tak to, mało mnie to obchodzi.
Albo po prostu dojrzeliśmy do tego, aby procesować się o wszystko. Współczesny system prawny jest na tyle skomplikowany, że nie ma wuja we wsi, że ktoś się gdzieś nie wykrzyczy i nie da podstaw do odszkodowania. No i jak ktoś ma odpowiednie wejścia może się tak procesować. 10 raz się nie uda, za 11 ustawi siebie i swoje dzieci do końca życia.
Jeśli boicie się, że Blackwell będzie drogi to pocieszę was, że już za parę lat będzie się wydawał tani z perspektywy czasu
https://www.tomshardware.com/tech-industry/tsmcs-2nm-will-reportedly-receive-a-price-hike-once-again-usd30-000-per-wafer
@kadajo wychodzi mi z kalkulatora , że 126TF przy bazowym zegarze czy pewnie ze 150+ z boostem
Wskaż, gdzie napisałem, że ONZ ssie, bo śmie badać zbrodnie wojenne Izraela.
Nie wskażesz, bo to kolejne kłamstwo z Twojej strony - nigdzie tak nie napisałem. Nudny jesteś z tymi manipulacjami.
Napisałem, że stanowisko ONZ w sprawie zbrodni rosjan jest łagodniejsze, niż stanowisko wobec zbrodni izraelskich. Co, w świetle przytoczonych artykułów, wydaje się oczywiste, a przez silny wpływ Rosji w ONZ nie jest też w ogóle niczym zaskakującym.