A jeszcze jedno pytanko gdzie w biosie ustawić albo jak się nazywa opcja w której TDP ustawie powiedzmy na 100W i żeby tej wartości proc nie przekraczał?
Ech. No nie za bardzo. Widzisz, ja przeczytałem te raporty i w przypadku kacapów pominięto całą masę przypadków, nie wskazano też najważniejszego - ludobójstwa, chociaż działania kacapskie wypełniają jej znamiona. No ale to kacapy, im wolno. Kacapstwo ma potężną siłę oddziaływania w organizacjach wszelkiego typu - lata praktyk w ładowaniu swoich szpiegów gdzie popadnie.
Poza tym - Ty chyba nie rozumiesz, albo nie próbujesz zrozumieć (co jest typowe w takich dyskusjach) moich wypowiedzi, po prostu próbujesz mi przypiąć jakąś łatkę, bo sam się przyznajesz, że opierasz się w takich rozmowach o najprostsze formy generalizowania:
Czyli przyznajesz się po prostu do wąskich horyzontów myślowych, generalizowania na podstawie nic nie wartych skrawków wypowiedzi i wrzucaniu ludzi do wora - co jest naprawdę typowe do bólu, ale i dość mocno żałosne.
Doprecyzuję więc, skoro zignorowałeś moją pierwsze i drugie stanowisko w tej sprawie:
1. Nie neguję, że Izrael w wojnie przeciwko organizacjom terrorystycznym dopuścił się zbrodni wojennych na cywilach.
2. Nie popieram działań, jakie prowadzi Izrael w kontekście ataków na cywili i dręczenia ludności cywilnej.
Mam też prośbę, byś przestał rozpowszechniać swoje urojenia jako moje "argumenty" i polemizować z nimi. Powyżej masz moje stanowisko - innego w tej sprawie nie mam. Jeśli chcesz nadal się kłócić, to wskaż, z czym konkretnie.
Moje stanowisko jest następujące:
Nie rozumiem stawania po stronie islamistów z punktu widzenia Polaka - można pod to podpiąć tylko tępy antysemityzm spod znaku gaśnicy i chanuki. Nie ma to nic wspólnego z pochwalaniem zbrodni wojennych Izraela.
To jak popieranie kacapów przez niektórych konfederackich oszołomów. Bez sensu. Rosja i Islam to największe zagrożenia dla naszej kultury.