Dzięki za odpowiedź i pewnie tak już zostanie, choć trochę żal, że się tym bardziej nie pobawię. Mam jeszcze E7600 i rozumiem, że gdybym mi się go udało tak podkręcić to quada już nie konieznie? Zresztą te wersje Extreme są dosyć drogie, trudno dostępne i jest to ryzyko o którym mówisz, że się po prostu nie uda.
Witam,
Mam zagwostkę z One Drive dla Androida.
Chodzi o to, że jak wiadomo jest różnica między synchronizacją kopia zapasową. Ja chciałbym mieć robioną kopię zapasową zdjęć z telefonu.
Jest następująca "pomoc" w aplikacji (patrz zdjęcie).
Odłączenie jakiego konta chodzi? Dodam, że telefon to Samsung i konto Samsung jest połączone z OneDrive (galeria Samsung przesyła do OneDrive). Ale w kontach i aplikacjach nigdzie nie widzę możliwości odłączenia konta Samsung od OneDrive. Poza tym jak chcey, żeby zdjęcia były z automatu przesyłane do chmury, ale na zasadzie backup'u a nie synchronizacji.
Ktos pomoże???
Dzięki :)
Witam,
przymierzam się do zakupu kombika. Ogólnie planuję wydajć +- 45 tys, ale w sumie może to być i 35tys.
Obecnie pracuję w Austrii więc nie raz podróżuję do Pl z innymi osobami+ bagaż, dodatkowo lubię wypady w góry i inne zwiedzanie i chciałbym do tego też wykorzystać czasami samochód. Na co dzień dojeżdżam do pracy 15km w jedną stronę. To takie ogólne informacje o moim wykorzystaniu samochodu jeśli to w ogóle pomocne.
Ogólnie nastawiam się na silnik 2.0, patrzyłem na takie samochody jak:
Golf VII 2012-2013
Passat B7 2011-2013
Audi A4 B8 2010-2011
BMW Seria 3 F30-F31 2013 (akurat taki znalazłem ostatnio i bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy utrzymanie później nie jest za drogie)
właściwie jestem otwarty na inne opcje, kiedyś oglądałem Mazdę 6.
Zależy mi na pewno na sensownym spalaniu, 140KM to dolna granica, górna 180, oraz koszty utrzymania czy też trudności wymiany podzespołów. Kupić samochód nie problem, trudności zaczynają się później kiedy coś się zepsuje i okazuje się, że za pierdołę trzeba zapłacić kilka tys, albo rozebrać pół samochodu. Tak samo jak wymiana głupiej żarówki, która nie raz wymaga rozkręcenia kilku innych części. Obecnie użytkuję poczciwego Golfa IV, więc nie jest za bardzo skomplikowany i tani w eksploatacji ale jednak czas na coś nowszego.
Te samochody które wymieniłem posiadają też różne silniki, zależy mi na poznaniu tych najmniej awaryjnych.
Dzięki za wszelkie sensowne sugestie
A koniecznie potrzebujesz 32 GB RAM? Jest sporo fajnych lapków z ekranami OLED, ale niestety z 16 GB RAM maksymalnie.
Ja bym sie skupił jednak na jak najlepszym ekranie - szkoda kupować tak drogi laptop z kiepska matrycą.