Ciągle mnie zastanawia dlaczego ludzie wybierają rozdziałkę 2560x 1440 nad 3440x 1440. Kazdy kogo znam jak zobaczył ultrawide od razu się w tym zakochiwał i nie było powrotu. Jakbym miał zmienić z FHD na 2k to bym tak naprawdę nie zmienił w zasadzie nic.
A co do zestawu to bardzo fajny, sam nad czymś takim myślę, ale poczekam już na premiery nowych kart.
Obecnie jednorazowa wypłata wynosi nawet 115k zł. Przeliczając to na nasze warunki, to mniej więcej 230k zł.
Nie ma co się dziwić, że ochotnicy wciąż się nie kończą.
Bo to nie był samolot. To był prototypowy dron z najbardziej zaawansowaną technologią uważany za przyszłą 6 generację.
Wyprodukowano jedynie 1 sztukę, a 2 kolejne miały być skończone w 2024 roku.
Pilot równie mógł nawet nie wiedzieć o jego istnieniu czy ogółem nie skojarzył tak egzotycznego bytu więc od razu założył, że to coś Zachodniego.
Szczątki maszyny już pewnie lecą do USA, które zaciera ręce na tak ekstremalnie cenną zdobycz.
foldy i flipy to są smartfony pod tytułem - jak dbasz tak masz
Trzeba uważać na ziarenka i inne dziadostwo, żeby za często się nie dostawało na ekran bo wtedy szybko porysujesz folię
O zawias się nie martw, wytrzyma lata. Ale zawias jak to zawias - z czasem może być luźniejszy, ale to jego natura.
Poprawność polityczna weszła i wejdzie jeszcze głębiej Jakieś mam wrażenie że to nie jest w stanie zniechęcić potecjalnych odbiorców od jakiejś gry jeśli oczywiście zrobi się to w taki stonowany sposób. Przykładowo tak jak to zrobił BG3, niby tam każdy z każdym może a nawet i z niedzwiedziem a jakoś to nie przeszkodziło. Ale już np. Assasin Creed Shadow z murzynem jako główną postacią w samurajskich klimatach to już było za dużo.
Ogólnie jednak ta granica będzie tylko przesuwana i stronę której 99% wcale nie chce.