Jeden woli córkę drugi teściową. Ogólnie każdy by chciał jak najwięcej km oesowych, ale w której z gier do których tak wzdychasz miałeś rzeczywiste OSy przeniesione do świata gry? To jest zupełnie inny nakład pracy, niż zaprojektować jakieś tam OSy jak się komu podoba. A jeśli już jest ich tyle ile jest, to ja się akurat cieszę, że można je przejechać jako całość. 20-30 km OS to jest zupełnie inne doświadczenie, zupełnie inne podejście do jazdy, niż takie odcineczki po 5 km.
Akurat ja fizykę z 2.0 bardzo lubiłem, wg mnie była lepsza od tej z jedynki, mimo że i tamta była super, specjalnie do Dirt Rally kierownicę kupiłem przecież. To jest popadanie w (błędne) przekonanie, że zawsze i na pewno "trudniej" oznacza "bardziej realistycznie", gdzie np. balans masą auta w 2.0 był dużo lepszy, bardziej wyczuwalny i bardziej używalny na swoją korzyść.
Wsadzić rodziców... jak długi mogą przechodzić na dzieci itp , to dla przykładu wsadzić ojca lub matkę za czyny bombelka i zobaczymy czy synuś by wrócił, bo by mu się szkoda rodziców zrobiło... marzenia ściętej głowy...
Pisałem do nich tydzień temu. Zero reakcji.
Ta karta niema dual bios. W razie czego nie jest po gwarancji jak się zabawa w podmianę BIOS nie uda?
Sprawdziłem jeszcze raz. Nie da rady zejść poniżej 1000RPM. To ciekawe. Model mamy identyczny, RTX 4090 Suprim X.