Skocz do zawartości
X-KOM.PL

Rabaty specjalnie x-kom dla czytelników forum PCLab

Rekomendowane odpowiedzi

kody przesłane ;) 

W dniu 23.05.2023 o 20:54, ShaDow_Pro napisał:

@X-KOM.PL Jakiś rabacik dla stałego klienta na Zamówienie nr 700007266141

Kod musisz wykorzystać w momencie składania zamówienia. Później już nie będzie opcji skorzystania :( 

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ShaDow_Pro Podeślij proszę listę zakupową/produkty, a wygeneruje kod ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zerknij proszę na priv :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, kody przesłane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

czy mogę dostać kod rabatowy na zestaw: https://www.x-kom.pl/lista/3ddrvd55h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@X-KOM.PL cześć, czy mogę dostać kupon do zestawu https://www.x-kom.pl/lista/cbg5p2kqb ? Jestem również zainteresowany usługą złożenia komputera, czego nie ma na liście.

(przy okazji: zauważyłem błąd - zniżka na "NVIDIA RTX40 Diablo IV voucher promocyjny" działa z "Gainward GeForce RTX 4090 Phantom," ale już z "Gainward GeForce RTX 4090 Phantom GS" nie działa)

Edytowane przez drakkey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomości przesłane ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Tematy

• Odpowiedzi

• Nie wytrzymam - musze skomentowac   @Klakier1984 Parafrazaujac Pania Dulska - fajne tu robisz iluzje, takie na pozor wysublimowane   A gdybys zajrzal do slownika to bys wiedzial, ze poprawny oznacza wolny od bledow i z nowoczesnoscia nie ma to nic wspolnego  
    • Serio? Też tak myślałem.    
    • "Przechwycony przez rosyjską obronę przeciwlotniczą pocisk Storm Shadow uderza w siedzibę dowództwa Floty Czarnomorskiej". Piękny widok. Tak dla przypomnienia - SS uderza dwuetapowo, najpierw głowica penetrująca robi wyrwę w betonie, w którą w głąb wlatuje głowica główna i robi sieczkę z wnętrza. Także zewnętrzne uszkodzenia budynku mogą się wydawać stosunkowo niewielkie, ale w środku nic nie zostało.
    • Mocno jestem uparty na intela to co przezylem z moim ryzenem 5 2600 i ramem pod niego to tragedia do dzisiaj nie moge skonfigurowac swojego ramu tak aby ten procesor byl stabilny i sztywny mam takie input lagi w grach ze jestem strasznie zawiedziony 
    • 5 lat. Tylko to jest całkiem inaczej liczone: oprócz składek liczy się też punkty za każdy rok. Uśredniając, po 5 latach pracy, zakładając że zarabia się średnią krajową tj. 43k EUR, to dostanie się jakieś 180EUR brutto - o ile przechodzi się bezpośrednio po tych 5 latach na emeryturę. Ogólnie system zdrowo porąbany i praktycznie każdy z łbem na karku odkłada sobie dodatkowe składki. Teraz sobie coś wymyślili (jest taki pomysł), że wiek emerytalny będzie liczony na podstawie średniego wieku życia. I np. jeśli średnia wieku życia zwiększy się o 1 rok, to 2/3 z tego roku będzie dodawane do okresu pracy. Czyli jak medycyna się rozwinie, że będzie dłużej trzymać ledwo zipiących dziadków na tym świecie, to młodsze dziadki będą jeb*ć do 70-tki, albo i lepiej... Ja, dlatego wyniosłem się za wczasu - w Polsce przy moim typie charakteru zapewne miałbym już depresję. Nie cierpię kombinatorstwa, nie potrafię kłamać ludziom w twarz. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...