Tragedia jest z matchmaking - u mnie od 8 do 15 minut czekania - osobiście odpuściłem i po prostu nie gram, szkoda czasu na czekanie, próbowałem wybierać manualnie serwery i to samo na każdym europejskim. Oglądając raz na jakiś czas Twitcha to mam wrażenie, że w USA nie ma takiego obciążenia jak u nas w Europie (co jest niby do przewidzenia - u nas gra jest po prostu bardziej popularna).
Ogrom obszaru nie rekomensuje, a sprawia, że zakrzywienie jest wręcz potrzebne, aby monitor oferował te same / podobne kąty widzenia na środku i krawędziach. Taki G9 bez zakrzywienia to byłby absurd.
To jest, albo nie jest odrębna kwestia. Bo niektórzy chcą priorytetyzować dobrze zarabiających, bo przecież oni są elitą.
To, kto jest, w jakims stopniu potrzebny dla społeczeństwa można zobaczyć na różne sposoby. Załóżmy, że grupy najmniej zarabiające rozpoczną strajki.
Jak długo Pan Doktor Myślący O Przyszłości Cywilizacji wytrzyma bez umytego kibla, upranej koszuli, siedząc w stertach niewywiezionych śmieci, nie mając gdzie zjeść na mieście z zamkniętymi knajpami i mając na karku 90-letnią matkę z Alzheimerem, której trzeba zmienić pieluchę i umyć tyłek. Chociaż tydzień?
W teście z gpu-z (pytajnik koło "bus interface" + render test) też te wykresy są takie strzępiste? Wygląda to dziwnie co najmniej – powinno być coś takiego: