Forum PCLab.pl: ASUS ROG Swift PG248Q problem - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

ASUS ROG Swift PG248Q problem

#1 Użytkownik jest niedostępny   pambaryla 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Cz, 13 Gru 18

Napisany 22 Maj 2020 - 21:50

Witam! Mam problem z tym monitorem jak w tytule. Mygneli u mnie prądem i stało się. Ustawienia monitora zresetowały się do ustawień fabrycznych. I teraz po każdym wyłączeniu listwy zasilającej się resetują. Dodatkowo gdy monitor przechodzi w stan uśpienia podczas gdy komputer jest włączony, lub przy wyłączeniu komputera zamiast sam wygasnąć to wyświetla na przemian różne kolory (czerwony niebieski biały zielony). Przywracanie ręcznie do ustawień fabrycznych nic nie daję. Serwis asusa powiedział że problem nie typowy i jedynie serwis. Bardzo proszę o pomoc

#2 Użytkownik jest niedostępny   jacek2707 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 474
  • Dołączył: Pt, 22 Cze 07

Napisany 22 Maj 2020 - 22:17

Zobacz postpambaryla, o 22 Maj 2020 - 22:50, napisał(a):

Serwis asusa powiedział że problem nie typowy i jedynie serwis.


#3 Użytkownik jest niedostępny   pambaryla 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Cz, 13 Gru 18

Napisany 23 Maj 2020 - 01:08

Dobrze ale miałem nadzieję że ktoś miał podobny problem i coś o tym powie.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych