Forum PCLab.pl: Win10 - Nie widzi kopi systemu! :( - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Win10 - Nie widzi kopi systemu! :( Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   reactorpcsu 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 168
  • Dołączył: Nd, 11 Lut 07

Napisany 23 Maj 2020 - 07:38

Panowie padł mi system i chciałem go przywrocić. Zrobilem kopoe calego dyski C: przy uzyciu narzedzi windowsa. Kopia dysku znajduje sie na drugim dysku E:\WindowsImageBackup i ją widzę, ale system jej nie widzi i kestem w czarnej d.pie i nie wiem o co chodzi i co zrobić. Zaznaczam, ze już raz z tej kopi na poczatku maja skorzystałem i było wszystko ok! Teraz padl mi system i przepinalem dyski SSD i HDD i jest problem... Co robić?

#2 Użytkownik jest niedostępny   glauks 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12161
  • Dołączył: Wed, 06 Gru 06

Napisany 24 Maj 2020 - 13:50

a skąd przywracasz - możesz zarówno z odzyskiwania, jak i z płytki ratunkowej\instalacyjnej

po przepięciu dyski widoczne w biosie\uefi

Ten post był edytowany przez glauks dnia: 24 Maj 2020 - 13:51


#3 Użytkownik jest niedostępny   reactorpcsu 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 168
  • Dołączył: Nd, 11 Lut 07

Napisany 24 Maj 2020 - 16:18

Temat na chwile obecną już nieaktualny... Zmusiłem się i zrobiłem wszystko od zera...

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych