amp41 341 Napisano 27 Sierpnia 2022 Ściągnij system z tymi aktualizacjami i spróbuj aktualizacji z zachowaniem danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CiekawePytanie 3 Napisano 27 Sierpnia 2022 27 minut temu, amp41 napisał: Ściągnij system z tymi aktualizacjami i spróbuj aktualizacji z zachowaniem danych. Ale gdzie to jest na jakiejś oficjalnej stronie microsoftu czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arqon85 50 Napisano 20 Października 2022 Windows 10 2022 l Wersja 22H2 już dostępny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jemchleb2 0 Napisano 17 Listopada 2022 takie zapytanie, czy dla 10 wyszedł w końcu ten pakiet odświeżający wygląd "sun valley" czy jakoś tak? czy dalej systemowe ikony są jak były, i tylko samemu można je zmienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
z1k 261 Napisano 3 Grudnia 2022 Witam, czy ktośma może problem z instalacja akutlaizacji (KB5019980) i KB5020044 ? ciągle mi wyskakuję błąd instalacji, nawet jak biorę z MC strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 3059 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) To są aktualizacje do win11 z 8 listopada tak? U mnie na win10 22h2 wysypuje się kbKB5019959, wywala error 0x800f0988 na samym końcu instalacji wtedy jak powinno wyskoczyć okienko o restarcie. Próbowałem wszystkiego chyba co znalazłem w necie i dalej lipa. Co ciekawe łatka z poniższego linka zainstalowała się poprawnie plus KB5020694 dla .NET Framework KB4023057: Aktualizacja składników usługi Windows Update - Pomoc techniczna firmy Microsoft Od tamtej pory pojawia się u mnie wyżej opisany problem @z1k jaki numer błędu Ci się pojawia? Edytowane 10 Grudnia 2022 przez lamparcicho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musichunter1x 485 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Heh, a ja dalej siedzę na 20h2 i problemów nie mam Którą wersję polecacie zainstalować na czysto? Będę sobie testował stare sprzęty na lga1155, próbując ogarnąć spadki w elden ring na i5. Chciałby zrobić wersję LITE, aby jak najwięcej zasobów uwolnić dla gry. Ktoś już ma sprawdzone patenty z youtuba lub forum na to? Oszczędzi mi to szukania i robienia na oko. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez musichunter1x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorionn 2 Napisano 10 Grudnia 2022 Wersja LTSC od Ghost Spectre jest bdb, wpisz na yt. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antubis12 4 Napisano 20 Grudnia 2022 ja mam problem z ta wersja Windows 11 wersja 22H2 po aktualizacji ciagle sie pobiera od nowa ,mam Windows 11 21H2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benqolo 22 Napisano 7 Stycznia podczas proby aktualizacji starego pc HP na i5 2500 wywala mi caly czas BS kod bledu 0xc000021a, w awaryjnym wycofuje aktualizacje, pozniej system proboje je zaktualizowac i znow bs jakies rady co moge zrobic na szybko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Galvatron 164 Napisano 7 Stycznia Twoja 12-letnia platforma może być niekompatybilna ze współczsnymi Windowsami. Spróbuj na czysto zainstalować Win10 22H2. Jesli się nie uda, to zostaje migracja na Linuxa Minta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam89pl 0 Napisano 9 Marca (edytowane) Hej Dlaczego w oknie tworzenia obrazu systemu win10 zaznaczony jako systemowy dysk mam też inną partycję? Tylko jedna ma system, rozruch etc, a zaznacza mi też inny dysk, czego nie mogę zmienić. Edytowane 9 Marca przez Adam89pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach