Tak już na marginesie...
Patrzyłem na tą obudowę i widzę, że jest "przeźroczysta". Jakieś oświetlenie do niej żeby ładnie to wyglądało mógłbyś dobrać?
(pokazać na jakimś sklepie internetowym ofertę)
Najlepiej Panowie z postów wyżej popytajcie gejów gdzie się czują bezpieczniej: w Polsce, Francji czy Niemczech Bo podawanie incydentalnych przypadków to manipulacja i znana broń populistów w stylu konfy. Biorą jeden przypadek złego imigranta albo Ukraińca i mówią, że wszyscy tacy. Statystyki Panowie, statystyki - przy czym nie czytaliście uważnie tego co pisałem. Więc przeczytajcie jeszcze raz. Bo w PL to może 10% wszystkich osób LGBT ma odwagę pokazać się, a na zachodzie 90% więc jeden procent u nas i u nich to zupełnie inny jeden procent Wielu gejów opuściło Polskę i pojechało np. do Berlina gdzie czują się nie dyskryminowani.
Moje PS5 stoi pionowo od premiery, bo jest tak ohydne, że chowam je za telewizorem. Do tej pory zero problemów, żadnego przegrzewania się, chodzi cicho. Ja bym się nie martwił. Jakby to był realny problem to już by było o tym głośno.
No ja też od wielu lat siedzę na Windowsie, a jak mam coś zrobić na Macbooku dziewczyny to mnie krew zalewa - zatem w tej kwestii nie pomogę
O ile jeszcze z iOS mi się korzysta świetnie, tak do Mac OS nigdy nie mogłem się przekonać.