Po prostu ciągle stosują te same metody, które zaczął stosować Kurski w kampanii w 2015, a później w TVP. Btw. ostatnio pojawiły się jakieś plotki, że ten sam Kurski był/jest brany pod uwagę jako jeden z członków niesławnej komisji ds. rosyjskich wpływów
Ale ten dzisiejszy patch chyba u mnie naprawił grę. przez jakies 13h grania+stream i inne pierdoły w tle, ani razu mi nie wywaliło a gram na ustawieniach ultra, tyle że w 1080p aby tv miec wolny i DLSS na balanced. 52 wbity, teraz powoli renown dokonczyc i dalsza farma
Jak człowiek przesiada się z serii ryzena 2xxx na 5xxx to przeskok będzie ogromny jak ma chęci i kasę to te cale x3d do gierek ok ale myślę że taki 5600, 5700x,5800x to jeszcze ciekawsza opcja bo są sporo tańsze ,platforma am4 myslę że jeszcze sporo czasu pożyje wraz z ddr4 będzie się starzeć bardzo bardzo powoli więc te bzdury pisane wyżej te o nieuzasadnionej itd. można we buty włożyć
Tyle, że u mnie minimum 2x dziennie monitor przestawiam, a te uchwyty różnie działają. Miałem to wiem.
Zresztą nie wiem jak te obecne na oled, ale wiele monitorów ma problemy aby takie uchwyty normalnie zamontować, bo mocowanie (wgłębienie) jest zbyt małe.
Kolejna sprawa oled i brak ramek i w sumie tez brak obudowy na krawędziach. Strach to łapać i "szarpać"