Skocz do zawartości
Marcin13167

[Zamknięty]GTX 1060 6gb Palit + RAM DDR 4 16GB 2 x 8 gb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Do sprzedania mam:

Kartę Graficzną Gtx 1060 6gb od Palita cena 800 zł

Pamięć Ram 2x8Gb 2400 Mhz Goodram ird cena 200 zł

Stan idealny technicznie i wizualnie

Kupując oba produkty cena za całość wynosi 850zł więc

Podzespoły kupione około 1.5 roku temu sprzęt używany tylko do gier. Powodem sprzedaży jest wymiana ma nowszy sprzęt .

Mogę okazać dowód zakupu . Daję gwarancję że sprzęt działa bez zarzutum wymieniam z powodu wmontowania rtx 2060 super do Pieca :)

Wysyłka paczkomat inpost (opłaca klient)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Planuję złożyć komputer z prockiem i5-12600K, z kartą graficzną amd radeon rx 6600 8gb oraz monitorem 1080p 144hz. Ogólnie skrzynka jest składana na wiele lat i jedyny upgrade jaki będzie planowany to zmiana karty za jakieś 3 lata na coś co pociągnie dobrze rozdzielczość 2k. Czy poniższe połączenie procesora + płyta główna + pamięci ram, jest poprawnie dobrane względem siebie i nie będzie sprawiało problemów, po złożeniu?     Procesor: Intel Core i5-12600K - Cena: 949zł (w promocji intela 250zł taniej przy zakupie wybranych płyt głównych z chipsetem z690)     Płyta główna: Asus tuf gaming z690-plus ddr4 Cena: 1129zł     Pamięci ram: Kingston fury renegade black 32gb (2x16gb) 3600MHz CL16 Cena: 425zł     Chłodzenie procesora: Endorfy fortis 5 140mm Cena: 199zł Cena za całość w sklepie komputronik: 2662zł W sklepie x-kom: 2702zł   Do posiadanych już podzespołów:     Karta graficzna: Asus radeon rx 6600 dual 8gb gddr6     Dysk ssd: Samsung 980 500gb m.2 nvme     Obudowa: Genesis irid 505f     Monitor: Gigabyte g24f 2     Ramka korekcyjna dla procesora: Thermalright  LGA1700-BCF: 50zł z aliexpress.   Czy w 2023 roku nie ma sensu zakupu płyty z pamięciami ram ddr4 i lepiej dołożyć 300zł do pamięci ddr5? Bo cena płyt głównych ddr4 vs ddr5 jest praktycznie taka sama.     Procesor: Intel Core i5-12600K - Cena: 919zł z komputronika     Płyta główna: Asus tuf gaming z690-plus ddr5 Cena: 1149zł z komputronika     Pamięci ram: Kingston fury renegade silver 32GB (2x16GB) 6000MHz CL32 Cena 630zł z polskiego amazonu     Chłodzenie procesora: Thermalright peerless assassin 120 se Cena: 219zł z polskiego amazonu     Cena za powyższy zestaw z pamięciami ddr5: 2917zł W związku z tym pojawia się pytanie: Która płyta główna będzie mniej problematyczna w codziennym użytkowaniu? Oraz najbardziej stabilna w działaniu? Czy warto dopłacić 300zł do pamięci ddr5? Procesor i5 12600k będzie stabilnie pracował z pamięciami ddr5 6000MHz? Według strony producenta: chipy pamięci to Sk hynix M die. Czy chłodzenie Thermalright będzie wystarczające do i5 z k? Oraz zmieści się do mojej obudowy? Genesis irid 505f. Według strony producenta obudowy maksymalna wysokość chłodzenia: 165mm. https://pl.genesis-zone.com/produkt/irid-505f Według strony producenta chłodzenia maksymalna wysokość chłodzenia: 155mm. http://thermalright.com/product/peerless-assassin-120-se/ Pozostaje tylko 10mm zapasu, czy będzie wystarczające? Co o tym myślicie?
    • Pixel 7 Pro ze słuchawkami Buds Pro za 2900 zł na niemieckim Amazon. Słuchawki możesz zwrócić to za telefon wyjdzie mniej jak 2500 zł.
    • Kontrofensywa na pewno będzie. Odnośnie krytyki ukrainy to nie polega na równoważeniu krytyki ukrainy i rosji. Liczy się prawda i fakty. Wiadomo, że wojna zakończy pewnie za rok lub dwa lata. Ukraina będzie w takich granicach jakie sobie wywalczy. Odnośnie szkolenia załogi to ukraińcy mają skrócone szkolenie. Zachód i sami ukraińcy beda mieli dość walk po trzech latach. Różne typy uzbrojenia dają przewagę na froncie, bo ciężej jest wtedy rosjanm walczyć. To lepiej niż mieć same T-72. Wojna przynosi straszne cierpenie Ukraińcom. Nawet jak Ukraina wygra to będzie mocno wyniszczona i straci część ludzi. (Część zabita, ranna, kilka mln wyjechało za granicę)
    • Mój ulubiony boss - Rick Specjalista Ds. Drzwi 😄 Akurat w tej lokacji miałem częstsze dropy (obserwatorium). Dropy miałem też w misji ratowania Zee. Obie są na Koboh. Nie będę spoilerował, ale nie podoba mi się ten hollywoodzki trick, którym kończy się jeden pojedynek 🤣.
    • Będą jaja jak te czołgi i piechota do września nie ruszy...
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...