Ten nowy civic taki za grzeczny trochę, ale ostatnio honda co drugą generacje robi większe zmiany.
Podoba mi się podejście do napędu. nie silnik elektryczny na skrzyni/silniku itd.
Tylko osobny napęd elektryczny i agregat prądotwórczy.
Napęd będą mogli rozwijać długo, a sam agregat zmieniać dowolnie np. na wodór czy czekać na lepszy rozwój baterii.
Ciekawe co to za silnik, wcale bym się nie zdziwił jakby to była jakaś R seria Jeszcze się okaże, że da radę to zagazować!
Dlatego że takie destrukcyjne działania mają swoje umocowanie w paragrafach i nie jest tak, że takie osoby są całkowicie anonimowe i całkowicie bezkarne. To nie jest kwestia radzenia sobie bądź nie, tylko dania konkretnego przykładu i stworzenia przez to precedensu. Słabością byłaby kapitulacja pod naporem 2700 kont i dogadywanie się z takim człowiekiem po tym co odstawił. Tymczasem jak widzisz 2700 kont poszło już w kibel wraz z zawartością, większość nawet bez jednego postu lub sekundy po założeniu, bez specjalnego dybania na niego albo podejmowania skomplikowanych działań na forum. Dlatego niesamowicie zabawne jest dla mnie to na jak wielki problem się takiego osobnika i jego działania kreuje, podczas gdy rzeczywistość to są 2 kliknięcia i 5 sekund, albo nałożenie automatu z poziomu backendu. A zniesławianie anonimowego 2700-tnego konta to już w ogóle kuriozum xD.
1080ti była bardzo dobra karta, ale trzeba już iść do przodu. Ma swoje lata i karta za niedługi czas może kopnąc w kalendarz, do tego ten boom na mining więc pewno kopała. No i przecie nvidia ubija wydajność starszych kart sterownikami /s.
Fajnie się czyta to co piszesz, czuję jakbym leżał w łóżku z zamkniętymi oczami i myślał co tu jeszcze zmajstrować, no bo coś trzeba.
Ja całego CP przeszedłem w 4k na c9 z DLSS performance i rt, tyle że nie obyło się bez kompromisów. W zasadzie miałem wtedy 3600x i to on był głównym bottleneckiem(potem coś poprawili), a nie 3080. Z tego co pamiętam to wrzuciłem ustawienia z filmiku DFoundry. Jak wyjdą nowe karty to liczę że uda się któraś dorwać no i liczę też na rozszerzenie do samego cybera.
Powtórzę, nie interesuje mnie jego prywatne życie i nie odnosiłem się do niego, jeśli stała się wjego rodzinie/otoczeniu jakąś tragedia - to mi przykro.
Ale idąc dalej, przestań mieszać rzeczy o których pisze z jego życiem prywatnym.