Ogólnie mam problem ze słuchawkami steelseries arctis 1. Kupiłem je 2 lata temu i poza tym błędem nie mam żadnych problemów. Posiadają one opcję wyciszania przyciskiem umieszczonym na słuchawkach. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Wyciszanie samego dźwięku z tła działa fenomenalnie, lecz gdy słucham muzykę to moi znajomi to słyszą. Jest jakaś opcja rozwiązania tego?
Tak. Doskonale sobie zdaję z tego sprawę i pisałem o tym wcześniej odnośnie traktowania ludzi.
Dzięki za dobrą odp. Trochę się bałem, że się zapędziłem z tym postem i za chwilę by ludzie trochę się ze mnie śmiali co ja piszę jakieś samochwalnie. Tak naprawdę nie musiałbym nawet nic mówić tylko przedstawiłbym swoją firmę jaką zbudowałem. Na swoim jestem od 8 lat, ale działałem już w tym co robię wcześniej ze wspólnikiem i to już jest teraz 18 lat I też nie jest tak, że nigdy nie pracowałem na etacie bo 5 lat pracowałem na etacie w państwowych instytucjach kontrolnych jeszcze w zawodzie prawniczym. Więc wiem jak to działa. Nie miałem nigdy ani jednego dnia nieusprawiedliwionego ani spóźnienia
Na dzisiaj jeszcze nie jestem na etapie decyzji o zmianie. Ale jakby jakimś cudem ktoś chciał mnie pozyskać to kto wie. Zaczynałem kiedy rynek pracy nie wyglądał jak obecnie i było o wiele ciężej o pracę i mało kogo przyjmowano.
Oczywiście... U nas są jeszcze ogromne zapóźnienia w transporcie publicznym, szczególnie w przypadku małych miejscowości. Trochę się hobbistycznie interesuję transportem publicznym. Widzicie zresztą na moim kanale w co gram
Prawda w Polsce jest taka, że każdy narzeka. To nie USA gdzie ludzie sukcesu są chwaleni, a nie piętnowani. Nawet z miarę bliskiej rodziny nie mówiąc o przyjaciołach nikt ci nie przyzna się jak mu się powodzi... Tylko ojciec, syn, córka, nawet nie zawsze brat czy dziadek. Niestety u nas jest ogromna zazdrość więc się o tym nie mówi. Oczywiście nie mam na myśli tych co rzeczywiście są w dołku bo to się też zdarza.
No nie wykręcam bo jak sam pisałem i inni pisali dla mnie zaharowywanie się to nie jest ideał życia. 30k raczej z uwagi na specyfikę bym pewno nie osiągnął ale 15k-20k było by w zasięgu tylko mi kasa nie przesłania życia. Co z tego, że ktoś wykręci niezły zysk jak jest tak zmęczony, że nie potrafi się tym nawet cieszyć ?
Ta płyta to jakiś no name Acera na którym nie było regulacji limitami a jeśli chodzi o ram to jedyne co mogłeś zrobić to odczytać jakie ma taktowanie. Tak to jest jak się chcę taniego gotowca. Ostatecznie po sprzedaży tych gratów dołożył z tego co pamiętam 500zl i ma porządny zestaw.
Pisałeś, że płyta nie wspierała XMP i ustawiała limit 65W. Na tej płycie nie można było ręcznie ustawić timingów ani podnieść PL1 i PL2? To jak w ubogich laptopach.
On miał ustawienia 3200Mhz cl22 z JEDEC gdzie opóźnienia były o kilkadziesiąt % gorsze niż u mnie na 2933cl17 z XMP.
Po między tymi ustawieniami jest przepaść w wydajności!