tgolik 1565 Napisano 6 Sierpnia (edytowane) I jak, planujecie kupić grę? Trochę mnie intryguje, nie wiem tylko czy poziom trudności nie będzie jakiś przegięty (jak w Sekiro). Mam nadzieję też, że fabuła nie będzie zbyt tandetna, jak to w chińskich filmach często bywa. Na cdkeys jest po 210 zł. Edytowane 6 Sierpnia przez tgolik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1218 Napisano 6 Sierpnia Wiadomo kiedy embargo na recki pęka? Czy nie byli odważni dać przed premierą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 8434 Napisano 6 Sierpnia Nie wiadomo. Mam nadzieję, że przed premierą, wtedy będzie pewniak. lol. W ogóle to chciałbym demko najpierw sprawdzić i samemu ocenić, bo wiadomo jak z dzisiejszymi reckami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 6 Sierpnia Ja mam. Udało się bardzo okazyjnie wyrwać klucz na olx. Zaśliniony czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuziPL 265 Napisano 6 Sierpnia Jestem zainteresowany, ale mam w co grać, więc pewnie poczekam i kupię na pierwszej czy drugiej przecenie (zakładając, że gra będzie dobra). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 7 Sierpnia na olx widzę 1 szt. za 130 pln. Myślę, że przy dobrej histerii Janusza - zgwałci sprzedającego na 100 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuziPL 265 Napisano 7 Sierpnia Nigdy kodu prze OLX nie kupowałem. Jak kod nie wejdzie i sprzedający urwie kontakt to po kasie rozumiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Raczej tak. A czym to się różni od olx z czymkolwiek innym. Edytowane 7 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Ważne. Uczulam. Kod aktywuje się przez ape nvidii ! Więc, jak już gdzieś kiedyś aktywowało się jakąś nvidiową promkę pozyskaną z GPU, to kolejna nie przejdzie. Edytowane 8 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukadd 9920 Napisano 7 Sierpnia (edytowane) OLX czy jakakolwiek inna platforma. Kody tego typu jak coś nie za trybi to ciężko coś udowodnić Trzeba liczyć na uczciwość sprzedającego. A tak ogólnie te kody nie są przeznaczone do odsprzedaży. Dla tego też jest limit aktywacji. Wie ktoś jak to dokładnie działa? Czy to jest limit na konto nvidii w ich apce? Bo jak tak to przecież można założyć drugie na inne dane i aktywować kolejny kod No chyba, że apka nvidii odczytuję jakoś numer seryjny danego GPU i trafia to do ich bazy, że już było na tym GPU aktywowane, wtedy nic nie zrobi, albo jakieś grubsze kombinacje trzeba by wprowadzać. Edytowane 7 Sierpnia przez lukadd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yedi 404 Napisano 7 Sierpnia Apka raczej odczytuje sn GPU .. Zresztą nikt Ci nie powie jak działa system zeby ich w ch... nie zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 8 Sierpnia (edytowane) 15 godzin temu, Yedi napisał: Apka raczej odczytuje sn GPU .. Zresztą nikt Ci nie powie jak działa system zeby ich w ch... nie zrobił Inaczej tego nie widzę. Promo wraz GPU nv, może być tylko raz (!) aktywowane na danej apie nv i danym GPU. Zmieniasz GPU, licznik się "zeruje" i może kolejne promo na kolejnym GPU aktywować. Inaczej tego nie widzę. Cwanie to zrobili i kod nie generuje się gdzieś widoczny, tylko apa nv odwołuje się bezpośrednio do konta steam, wiec... nie ma jak "odblokować kodu" i sprzedać go / oddać / przekazać komuś (sprytnie!). Więc w najgorszym wypadku musisz sprzedawcy oddać konto steam na chwilę z passem i logiem, żeby on, ze swojego gpu to zrobił. Ryyyzykowane. Albo znaleźć kogoś zaufanego, np. na labie, kto to zrobi. Jednak zakładając, że tu same IT freaki, to 90% już gdzieś komuś albo sobie coś na swoim gpu aktywowało, i krąg pomocnych się zawęża. Edytowane 8 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 8 Sierpnia (edytowane) 15 godzin temu, lukadd napisał: Wie ktoś jak to dokładnie działa? Czy to jest limit na konto nvidii w ich apce? Bo jak tak to przecież można założyć drugie na inne dane i aktywować kolejny kod No chyba, że apka nvidii odczytuję jakoś numer seryjny danego GPU i trafia to do ich bazy, że już było na tym GPU aktywowane, wtedy nic nie zrobi, albo jakieś grubsze kombinacje trzeba by wprowadzać. Ludzie mają awersję do pojedynczych kont na kliku luncherach, więc dublowanie swojego konta w tej samej apie (!) musi budzić jeszcze większy opór. Niemniej - trzeba by to sprawdzić i założyć sobie dodatkowe double / fake konto na nv i spróbować, czy to przejdzie. Wtedy - mamy ich! Edytowane 8 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2583 Napisano 8 Sierpnia (edytowane) Na x-kom mają naprawdę fajne podejście jeśli chodzi o tego typu promki. Kupowałem tam kartę w czerwcu, kiedy jeszcze tej promocji nie było. Dzisiaj rano napisałem do supportu czy jest szansa że dostałbym kodzik na Wukonga, no i po kilku godzinach go dostałem i mam już gierkę na Steam. Edytowane 8 Sierpnia przez Isharoth 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 8 Sierpnia No proszę. Ładnie z ich strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 8434 Napisano 8 Sierpnia A jak mam kartę AMD to także mogę aktywować kod od NVIDII? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2583 Napisano 8 Sierpnia Pytanie co tam się dzieje pod spodem, bo aktywujesz kod przez konto w Nvidia App/Geforce Experience, łączysz konto Nvidii ze Steam i autoryzujesz Nvidię do tego żeby aktywowali ci grę na Steam. Więc nawet bezpośrednio klucza na Steam nie dostaniesz. Możliwe że sprawdzają coś dodatkowo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 8 Sierpnia 12 minut temu, Jaycob napisał: A jak mam kartę AMD to także mogę aktywować kod od NVIDII? To byłoby daleko dziwne, bo to promka / nagroda dla klientów... nvidii (?) Więc byłoby zaskakujące, jak by dało się to aktywować kontem nv z kartą konkurencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 626 Napisano 8 Sierpnia Jeżeli chodzi o walkę i stopień trudno to ma być łatwiej niż w soulsach? Soulsy omijam szeroki łukiem , sekiro odpadlem po 3 h, tam chciałem spróbowac bo setting fajny, tutaj podobnie widzę troszkę dlatego zerkam sobie na tą giere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 8 Sierpnia I to może być kamień milowy dla antySoulsowców (ja). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 8434 Napisano 8 Sierpnia 55 minut temu, Isharoth napisał: Pytanie co tam się dzieje pod spodem, bo aktywujesz kod przez konto w Nvidia App/Geforce Experience, łączysz konto Nvidii ze Steam i autoryzujesz Nvidię do tego żeby aktywowali ci grę na Steam. Więc nawet bezpośrednio klucza na Steam nie dostaniesz. Możliwe że sprawdzają coś dodatkowo. W takim razie olewam. Nie będę mieszał w systemie z softem, którego nie powinienem instalować.;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemcio666 840 Napisano 8 Sierpnia Podobno nie ma stawiać na trudność, a demo, w które grali dziennikarze było raczej łatwe, więc to będzie chyba coś al'a Stellar Blade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Passt 416 Napisano 8 Sierpnia (edytowane) Ja biorę na 98% ,nawet tylko ze względu na grafikę, bo będzie na UE5. Edytowane 8 Sierpnia przez Passt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maras2574 2681 Napisano 9 Sierpnia Aktywacja vouchera na koncie Nvidii generuje klucz Steam, czy jak to wygląda ? Bo chcę kupić, ale ani sprzedający, ani ja nie wiemy jak to aktywować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4099 Napisano 9 Sierpnia (edytowane) Było wyżej! Niestety. Logujesz się przez konto nv, tam badany jest Twój stan promek i albo blokada, albo nv odpala samo steam i samo dopisuje grę do steam. Więc, jak już sam sobie kiedyś coś z promki odpalałeś - to dupa :(. Odpal sobie nv ape i zobacz (zakładka ZREALIZUJ). Tam jest to na "liczniku". Jak pusto - spoko. Jak jest jakiś już tytuł (zrealizowane / wygasłe), to lipa. Edytowane 9 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach