Bywa i tak, wszystko zależy jakie masz pasma na nadajniku. W opcjach routera zaznacz tylko N78 (w sekcji 5G, LTE możesz wszystkie zaznaczone pozostawić) , obciąż Internet np. robią speed test i obserwuj czy się połączy z N78.
U mnie był efekt WOW, na B818 miałem ~150Mb a na MC888 mam ~700Mb (mój max to ~1Gb).
Jak juz beda podane ceny oficjalne to bedzie mozna debatowac, poki co to tylko gdybanie. No i jesli beda podwyzki to ciekaw jestem czym beda uzasadnione. Bo tk jak ktos pisal wczesniej lepiej bedzie kupic stary gen o podobnej wydajnosci w nizszej cenie ale nvidia jest o tym swiadoma zapewne.
No i oby kurs dolara sie utrzymywal
powiedzmy iż montaż mogę wykonać w 1 punkcie bez drabiny na 5m ~~ potem mogę conajwyżej regulować uchwytem bo jest lekko obracany
Ogólnie nie widzę efektu wow vs 818 huawei ktory można kupić na olx za 300zł ~~ ale pewnie tutaj chodzi o pasmo, ktorego orange nie obsluguje.
Moge wrzucic jeszcze sąsiada plusa do niego zeby sprawdzić, t-mobile jest abonament bez 5g jednak
Szkoda, że Huawei pracuje 0-40 stopnii bo bym go wywalił na nieogrzewany, nieocieplony strych, przebił się przez ścianę i dał po prostu antenę na zewnętrz osiągi pewnie byłyby podobne