Zużycie takie będzie, w końcu próbujesz wycisnąć wszystko co się da z dysku.
Zrób skan w Victorii, może to coś powie o dysku.
Na szybko można puścić benchmark z HDTune, czasami to też pomaga w znalezieniu przyczyny.
Wyrównał się stan wody na ten z 97r.
W Prudniku niby trochu lepiej.
Choć:
Prudnik
W związku z zagrożeniem powodziowym prowadzona jest ewakuacja mieszkańców ul. Chrobrego, Kochanowskiego, Kołłątaja i Morcinka. Autobus przewożący mieszkańców został podstawiony koło mostu przy ul. Batorego.
Miejsce ewakuacji Szkolne Schronisko Młodzieżowe Dąbrówka przy ul. Dąbrowskiego 26 w Prudniku.
To nie jest funkcja systemowa, tylko rak jeżeli zamiast wolnej pamięci RAM, która jest przecież nieporównywalnie szybsza i mam jej 32GB, to Windows używa dysku. To chyba specjalnie jest po to, żeby dyski szybciej padały. No i z tym szrotem, to sobie daruj, bo dyski ssd, to nie hdd i głównie to ilość zapisów będzie warunkować o żywotności dysku i czy to „szrot”, czy nie.
W Krakowie mocno wzrosła intensywność opadów. Nie mamy na razie ani jednego stanu alarmowego, ale nasze lokalne potoki i rzeczki takiej intensywności nie wytrzymają więc już wieczorem może być mowa o pierwszych podtopieniach.
Chmielokraty nie trafiłem, Juici takie sobie, dobre ale pijałem zdecydowanie lepsze.
Xin takie se, ipki od Nepo też są ok, bo wyrwane za pół ceny ale tak niczego na duży nie mają, ot poprawne, fajnie nachmielone ale nic ponad to.
Zdecydowanie z tego co kupiłem to ten Krush, szkoda, że u mnie już się skończyły, bo zdecydowanie warto.