Mi nie. Nawet nie wiem czy lata, w ogóle nie obserwuję tego tematu. Tak walnąłem.
Bo premiery z tego co wiem jeszcze na steam nie było więc jak można grać i "kupić" inaczej, chyba że Pipolino bajki opowiada
Od 16 jest. Wysłał fotę jak opalił, bo nie chciało mi się wierzyć, że kupił ten szit który ograł na premierę bo sam mu sprezentowałem na urodziny w dniu premiery Miało być niby od 15, a ruszyło o 16.
No wśród gejów i lesbijek to wiadomo że temat będzie się częściej przewijał, tym bardziej że dotyczy to ich codziennych problemów życiowych. Czy to znaczy że temat jest ogólnie popularny i pożądany? Czy ludzie ogólnie codziennie rozmawiają o seksualności albo wojnie płci, dyskryminacji rasowej? Takie wrażenie można odnieść, jeśli bierze się pod uwagę tylko Internet. Poza siecią raczej mało kto rozmawia na co dzień na takie tematy. Myślę że nie przekonamy siebie nawzajem.
Btw. jakby ktoś jeszcze czekał na sequele do Wiedźmina czy Cyberpunka Nasza rodzima firma również odleciała w 'te' strony. Ale to już raczej wiadomo od dłuższego czasu. Tutaj tylko tak dla przypomnienia.
https://ithardware.pl/aktualnosci/cd_projekt_stypendium_dziewczyny_w_grze-35164.html