Miele ,bosch europejskie i najlepsze na rynku. Sam Miele uzywam od 14 lat zero problemu, pierwsza nadal dziala. Do wyboru do koloru czy pod za budowe czy nie. Ikea zmywaraka to OEM innych firm Whirlpool i Electrolux . Co jeszcze ze szwedzka firma wmiare trzyma poziom ale Whirlpool to masowe dno z mojego rynku.
Obie firmy ida na ilosc nie jakosc.
Montarzowy standar paneli jest jednakowy jak bierzesz zmywarke pod zabudowe,chyba nie piszesz o rolkach w zmywarce co nie ma nic wspolnego z montarzem panelu/
Witam, od niedawna zacząłem się interesować OLEDami i zastanawiam czy by sobie nie zaprezentować jakiegoś. Nowy monitor ASUSa wygląda bardzo fajnie ale 480 fps to tylko pewnie w csa bym ledwo co wycisnął.
Zastanawiam się więc nad 360Hz: AW2725DF
Ktoś może posiada i podzieli się opinią? Zastanawiam się czy dalej te monitory mają duży problem z ostrością tekstu. Wiem, że o takie monitory trzeba również dbać i zastanawiam się jak to wygląda jeżeli chodzi o przeglądarki. Pracuje z domu i dużo czasu przebywam w przeglądarce i jak wiadomo, przeglądarka ma dużo elementów statycznych, jak wygląda aktualne sytuacja z wypalaniem ekranu? Brak taskbaru jestem w stanie przeboleć ale siedzieć na f11 w przeglądarce już tak średnio.
Ciekawy też jestem jak wygląda sytuacja z QD oledem. Nie znalazłem chyba żadnego WOLEDA 27 cali, 360 Hz a wiem, że tam z czernią trochę lepiej, siedzę zazwyczaj długo przy zapalonym świetle więc zastanawiam się jak mocno to może wpływać na jakość czerni w QD Oledach.