Problemy ze słuchem narastające z wiekiem moga być przyczyną
łuUUUuuuu.....łuuUUUuuu.... łuuuUUUuuuu...
Miałem 7 sztuk tego. Każdy w nieco innym zakresie to robił. Jak ktoś miał 36 sztuk p12 i tego nie słyszał to no nie wiem... Poszukać inne recki z łuuUUUuuu, ??
świetna bateria, ekran IPS 60hz ale z dobrą fabryczną kalibracją, aparat główny z śledzeniem oczu. Ogólnie smartfon jak na Vivo przystało - poprawny w swojej cenie, bez wodotrysków.
Honda CIVIC VIII (z końca generacji) z sinikiem 1.8 140KM, raczej nie uda się kupić IX z takim silnikiem. Ostatnio trochę się zdziwiłem, że za prawie 10 letnią IX chcą 42k. Warto też popatrzeć na Kia Ceed 1.6 GDI, najlepiej w wersji Pro_cee'd. Jak Golf to za tą kwotę VI, najlepiej benzyniak 1.6 105KM, trzeba unikać pierwszych jednostek TSI. No i Volvo C30 2.0 benzyna z 2012, coś jak ten
Witam,
Co odpowiada za ścinki w grach podczas włączonych nakładek? Procesor, dysk, a może słaba pamięć ram? Przykładowo, w cs:go gra u mnie bez nakładki chodzi o wiele lepiej niż z nakładką Steam, pomimo tego, że FPS-y są na podobnym poziomie. Chciałbym mieć włączoną nakładkę, ale te lagi mi to uniemożliwiają.
Proszę o pomoc i pozdrawiam