calvex 109 Napisano 7 Lutego 10 minut temu, lukadd napisał: Trochę przesadzasz No w sumie, trochę poleciałem, ale wiesz co miałem na myśli Wiem, że premiera o 19:00, a co chwile odpalam steama i sprawdzam czy można grać xD Nie pamiętam kiedy ostatnio byłem tak napalony na gierkę Jak za starych czasów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gret 1418 Napisano 7 Lutego 2 minuty temu, calvex napisał: No w sumie, trochę poleciałem, ale wiesz co miałem na myśli Wiem, że premiera o 19:00, a co chwile odpalam steama i sprawdzam czy można grać xD Nie pamiętam kiedy ostatnio byłem tak napalony na gierkę Jak za starych czasów. nie pisz tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 8032 Napisano 7 Lutego Czekam na wyniki z wbudowanego benchmarku, to najwazniejsza dla mnie "gra" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Userkamil 781 Napisano 7 Lutego 10 minut panowie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xrealy 83 Napisano 7 Lutego (edytowane) No to odpalamy lada moment, i pamiętajcie jedno - jeśli znajdziecie coś podejrzanego - it's not a bug, it's a feature Edytowane 7 Lutego przez xrealy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gret 1418 Napisano 7 Lutego 1 minutę temu, xrealy napisał: No to odpalamy lada moment, i pamiętajcie jedno - jeśli znajdziecie coś podejrzanego - it's not a bug, it's a feature W tym przypadku its a magic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTX4090 464 Napisano 7 Lutego padł naładowany, grafika chłodna, picie nalane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 2466 Napisano 7 Lutego Godzinę temu, Kris194 napisał: Śmiać się, szczególnie z naiwności nabywców tych kart. Myśleli że rzucą 10 kafli na stół i będą Panami a tu rzeczywistość szybko ich zweryfikowała Żałosne i tylko śmiać się z naiwności tych, co tak myślą, jak Ty. Jakieś to płaskie i krótkowzroczne przypiswyać swoje cechy wszystkim. 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calvex 109 Napisano 7 Lutego Ruszyło na steam, można grać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reddzik 2822 Napisano 7 Lutego 2 minuty temu, RTX4090 napisał: padł naładowany, grafika chłodna, picie nalane padł? co padło? mam nadzieję, że z Tobą wszystko w porządku i nie padłeś z wrażenia jak ta gra działa? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTX4090 464 Napisano 7 Lutego 1 minutę temu, calvex napisał: Ruszyło na steam, można grać raczej instalować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xrealy 83 Napisano 7 Lutego Delux kupiony a wejść do gry nadal sie nie da przez STEAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTX4090 464 Napisano 7 Lutego Teraz, Reddzik napisał: padł? co padło? mam nadzieję, że z Tobą wszystko w porządku i nie padłeś z wrażenia jak ta gra działa? to z wrażenia - oczywiście chodziło o słowo PAD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 2466 Napisano 7 Lutego (edytowane) 7 minut temu, RTX4090 napisał: padł naładowany, grafika chłodna, picie nalane koń zwalony... Edytowane 7 Lutego przez *** ChOpLaCz *** 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strilok 207 Napisano 7 Lutego Jak zwykły gruby Gaben nie przestawił wajchy na możliwość gry dla ludzi, którzy kupili Deluxe edycję. Czyli nic nowego w świecie Steam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raziel88 33 Napisano 7 Lutego Dlaczego mi to się nawet nie rozpakowuje skoro mam Edycje Deluxe? Restartowanie steama nic nie daję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidoxx 4189 Napisano 7 Lutego Gierka zainstalwoana rozpakowana i dupa nie ma grania 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lis22 556 Napisano 7 Lutego Gra się zainstalowała ale granie nadal jest niemożliwe, przycisk jest szary i pisze, że premiera 10 lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gret 1418 Napisano 7 Lutego 10 sobie zagracie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidoxx 4189 Napisano 7 Lutego Dobra restart steama pomogł - mozna grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 1785 Napisano 7 Lutego Musicie zrestartować Steam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lis22 556 Napisano 7 Lutego Restart Steam pomaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raziel88 33 Napisano 7 Lutego Mnie nie pomaga, nawet rozpakować się nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calvex 109 Napisano 7 Lutego No to lecimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTX4090 464 Napisano 7 Lutego Dlss 2.3.11 oraz FG 1.03 . Czy oni kiedyś aktualizowali biblioteki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach