To poprzeglądaj oba tematy od pierwszej strony a zobaczysz że tam jest więcej nicków i to nawet osób których już dawno nie ma na labie to właśnie w tym dziale większość nicków się powtarza częściej a połowa z tego to "jak działa port z PS4 na PC", wykresiki, analizy i szukanie różnic z zoomem +300% w sumie podobnie jest w temacie o Spider-Man tylko że tam jeszcze dochodzi kwestia "spapranego portu" i "na jakich ustawieniach mi będzie działać" 😉. Oczywiście bez żadnych złośliwości.
60 a 75 to dla mnie przepaść w płynności, jeszcze gry gdzie jest autmoatyczna kamera jak jakieś wyścigi to spoko. Kiedyś próbowałem ograć Sekiro, które ma zablokowany silnik na 60 to niezbyt dobrze wspominam tym bardziej, że gra bazuje na idealnym timingu.
W sumie teraz na RTX 3080Ti mocy mi nie brakuje co chcę to ogram na tych 75fps w 4K. Pod 1440p wiadmo jest pełen luz. Wątek o nowych RTX'ach ślędzę bardziej z chęci wymiany na coś mniej łakomego na prąd, ale znając Nvidie w niższych znów poskąpią pamięci, a wyższe modele to będą smoki .
Jak pójdziesz na inne forum z takimi bykami to Cię wywalą na kopach i ciesz się ze tutaj moderatorzy są wyrozumiali, bo gdzie indziej nie byłoby "oj tam nie jestem na forum polonistycznym to mogę" tylko pisz po polsku albo wypad spacja przecinek spacja bez odbioru! 🙃
Tylko że tam praktycznie gadacie garstką sami ze sobą 😉. A sam więcej wklejasz linków bez żadnego komentarza 🙂
A GoW w ogóle mnie nie interesuje, dla mnie taki DMC co mnie w ogóle nie rusza, więc nawet nie czekam... Ogólnie na żadną grę nie czekam, ot taka różnica
😉
Przez 6 lat 48 stron... Ładny wynik 😂